15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Srbija konfiskovala tri respiratora Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

Dale

Bratski! Ko je iznenađen - dislike na komentar... :-)

Šćepan

Šta sve treba da se desi, da bi ljudi ukapirali!? Ništa, ali ništa više ne treba kupovati iz Srbije! Ja njih više ne krivim ni za šta. Samo smo krivi, jer smo glupi! Volimo te Crna Goro!

Kontraš

Nije problem kupiti van Srbije, problem je što strani dobavljači imaju u Srbiju konsignaciona skladišta, i iz tih skladišta šalju robu. Veći problem je što su konfiskovali robu stranog dobavljača. Još jedan dokaz da je Srbija izgubila svaku kontrolu, i da svako radi što mu volja. To je ta Srbija, hoće malo Zapad, malo Rusija, kako im odgovara.

Liberal

Stiče se utisak da je to Mandić tražio, po sistemu "što goreto bolje(za teroriste)"

Crnogorka

Ovo je pomoc koju je Mandic trazio sigurno. Sramota sto se ista dovozi iz Srbije, mi smo komsije i nista vise.

podgoričanin

da vidimo sto imaju da jazu ovi kohi se izjašnhavaju ko srbi. da li ce se odreći liječenja raspuratorom za račun srbihe. sto su se umiriliovi iz DFa. da komentarišu pomoć vučića crnoj gori

Lustica

Bruka i sramota, eto koliko misle na tkz Srbe u Crnoj Gori... Mene nije iznenadilo i od sad svu trgovinu treba preusmjerit na luku Bar ili neku drugu našu luku. Ovo može samo da iznenadi nekog ko je mislio da nam je Srbija prijateljska država.

Vladne

Pogledajte im samo vođu i onu gomilu ludaka oko njega. Normalni narod u Srbiji je stravljen kojom brzinom je Srbija ušla u teški fašizam i diktaturu.

mr

Poslije onih apela, dirljivih, Mandića i ambasadora Srbije u CG, očekivao sam da će od "usta odvojiti" i poslati nam.... A ono po starom...

Andjela

Sve su rijeci nepotrebne za ovaj bezbrazluk i bahatost! Ajde Mandicu i Risto osudite ovo to su vasa braca! Moja nijesu niti mogu biti! Neka svijet vidi ko su i sto srbijanci!

Vladne

Je li moguće da naši još nabavljaju robu preko posrednika iz Srbije! Možemo li znati ko je i posle svega što smo platili, a blokirano čeka na granici, iz Crne Gore ugovorio isporuku? Što je ovo! hoćete li ikad reći stop? Nemam riječi da opišem koliko se jadno osjećam ovakvim snishodljivim odnosom prema Srbiji .

Vladne

Ima li iđe bilo što za naručit da ne mora preko posrednika iz Beograda koji spušta rampu kad mu se digne? Jeste li vi to u stanju, znate li, želite li vi uopšte saradnju sa nekim ko ispoštuje naručioca koji plaća unaprijed! ... Ili imate privatni interes pa samo da se ugradite koji procenat..!  Pico.... je i ranije poručivao, a možda se i sad oglasi -specijalno za "naš narod dole", i rekao vam "dobićete plazmu/mleko/vodu/respiratore ako ja dozvolim" ... I vi i dalje trgujete sa takvima!

Toronto

@Vladne Pa sam si rekao, jena rampa se digne a druga se spusti. HAHA. To je samo odgovor na ponasanje Crne Gore. Kako ste sijali, tako i zanjete.

Andjela

@Toronto sa korovom nikad vise! Sve najbolje srbijancima zelim ali daleko od Crne Gore! Da je vjecna !

danilo s.

@Toronto - E moj Toronto, kako ćete tek vi veljesrbi da žanjete kada dodje žnjetva? Što ste pobjegli u Toronto iz "nebeske Srbije"? Razmilite malo o onomešto kažete. Žao mi je što ste toliki rob vaše zlobe.