16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Srbija konfiskovala tri respiratora Crne Gore

Društvo

Comments 22

Srbija konfiskovala tri respiratora Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Od pet respiratora koje je crnogorski Fond za zdravstveno osiguranje naručio od predstavnika švedskog proizvođača, koji ima sjedište u Srbiji tri su u srijedu konfiskovana.

To je Anteni M potvrdio PR Fonda Amer Ramusović.

Kako nezvanično saznajemo, nije tačno da su respiratori konfiskovani na granici, jer roba, kako saznajemo , nije ni izašla iz magacina. 

Kako nam je saopšteno, Fond će se ubrzo oglasiti saopštenjem sa detaljima. 

Komentari (22)

POŠALJI KOMENTAR

baka

Hercegovac ! Tamo odakle si ti su dolazili crnogorski Srbi koji su trebali da vas spoje sa Neretvom . jer je to bila VAŠA zelja i VAŠ plan. To sto su Crnosrbi bili glupi i napaljeni ne optuzuj nas jer i ti dobro znas ko je tada vladao sa svima . I sramotno je to sto pises. pravdati kradju respiratora moze samo onaj ko bi to isto uradio.Nije nama Srbija nista dala niti joj trazimo. Samo ono sto smo nasim novcem platili. Ako to neko ne ispuni , taj nema drugog imena nego lupez.

radovan dapcevic

Dva respiratora isporučena preko republike Hrvatske ! Ova tri što su ,,zarobljena" u demokrackoj r.Srbiji nijesu mogli proći ! NIJESU MOGLI NI ONI PROĆI SPAŠAVAJUĆI SE 1918 GOD.DA CRNOGORCI NIJESU VITEŠKI GINULI NA MOJKOVCU PRAVEĆI IM PROLAZ DA SE SKAPULAJU ! UČINJELI SU KAKO IM I PRILIČI .!

Toronto

@danilo s. Ja ne vidim nikakvu zlobu u komentaru, samo kazem cinjenice. Ja nemam nista protiv Crne Gore, ali kako se ponasa Crnogorska vlada to i zasluzuje. Ja sam Hercegovac I otisao sam u Kanadu, zato sto su 92 u februaru dosli pijani Crnogorski rezervisti i pucali po gradu, nije bilo do moje volj