15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mediji u doba korone: Apokalipsa juče, danas, sutra

Izvor: Tacno.net

Autor: Antena M

  • viber

Ja

Zapitate li se ikad kolko ste opterećeni Vucicem,a voljeli bi da imate nekoga da vas vodi kroz ovo ko Srbija sto ima Vucica.

gost

@Ja Zapitam se dje zivim i oce li se narod ovdje ikad opametit i pocet da misli svojom glavm svaki put kad procitam komentar poput tvoga. Sto bi neprevazidjeni Vucic rekao "ko Boga vas molim" procitajte ovaj tekst jos jedanput, ali s razumijevanjem!

@gost

@gost Čim ga tako mrzite vjerovatno radi nešto kako treba, briga bi bila velika da ga vi hvalite.

Rajan

@Ja - Previdio si jednu stvar - Tomislav Marković je beogradski novinar, pa "ima sreću" da živi u državi koju Vučić vodi. U ovom tekstu on je tu "sreću" opisao. Ne znam odakle mi utisak da se on, u stvari, žali?!

Ja

@Rajan Bitno je da vi imate pravog lidera,koji vam se obraća preko tvitera ko da živi na drugoj strani svijeta.

Nekad je mudrije ćutati

@Ja , ovo nije vrijeme za političke promocije već za one koji su stručni da o problemu govore. Kamo sreće da se Vučić nije miješao u stvari o kojima pojma nema, ne bi se onako izblamirao. Ništa novo kad je on u pitanju. Problem je što se ovaj put poigrao sa zdravljem građana.

Marquez

@Ja ...Bravo, pomogao si mi da razumijem da si slijep. Preporučujem ti Vođu i Stradiju od R.Domanovića da sam sebe razumiješ. Srbija je opsjednuta ludom idejom da je Velika. Crna Gora nema veliku teritoriju ali ima čast i ogromno srce...

CG1

@Ja Kad će te i oćete li ikada biti svjesni koliko ste jadni???

CG1

Fala,veliko fala,ne dao bog da nas vodi neko kao vučić.Čuvaj te ga, možda će vam pomoći,on je glavni doktor, premijer,predsjednik,veliki Kinez"pošto su ga braća Rusi zaboravili,jedina država đe je jedan čovjek sveznajući.Đe je brnabić,čuva meci,tata vučić je tu.Hahahaha fuj jadnici. E VIVA, E VIVA

Rade

Svi pišete o toj konferenciji za štampu i izjava sa iste. Međutim svi zaboravljaju natpise u štampi da će CG pod izgovorom korone da zabrani litije (političke skupove protiv države a ne protiv vlasti). Ne bi me čudilo da su protesti u CG bili makar deo razloga koji je iznudio takve izjave.