15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

Još 5 inficiranih u Bijelom Polju, 11 u Podgorici i 1 u Nikšiću

Autor: Jelena Grbović

  • viber

Jovan

Vidimo da je onaj litijas, sto je stigao iz Barselone, svojim neodgovornim i lazljivim ponasanjem zarazio vise od pola CG. Naslucuje se iz ovih konferencija da je tu bilo jos neistina, da nijesu prijavljeni svi kontakti i da se izgleda islo na skupove, a mozemo samo naslutiti koji su to skupovi.

Lažni podaci ubijaju

Nemojmo se ponašati kao uvrijeđene g. Nego obavezno reći istinu đe, skim i sa koliko ljudi si bio, pa ti drugi reći za treće i redom. Ne krijte podatke no istinu na sunce. Sad to nije pitanje stida niti vas stigmatizujemo no se spašavamo! Pamet ste pogubili u startu a sad iskupite se istinom.

Brano

17 dnevno je KATASTROFALNO VELIKI BROJ ZA zemlju od 600.000 stanovnika. To je kao 34.000 dnevno u Kini. Tamo nije bilo nikad ni 3.400 dnevno. Hitna sjednica svih bezjednosnih tijela u Crnoj Gori!!!! Hitno je, molim vas!!!!

!!!

@Brano,samo smireno Brano.Vidimo da si s matematikom mozda dobar ali ovo tvoje pisanje je zlonamjerno.Manje citaj ove anticrnogorske portale i bice ok.Njima ne pomaze ni voda sa korita Ivanova...

Joka

@Brano nije ti dobro. Napravi hitnu sjednicu doma, neka ti objasne sto ces citati i odakle informisati. Odgledaj neki crtani film, opusti se. Śedi doma. Zdravstvo nam je bolje organizovano nego u mega jakim drzavama. Slusaj sto ti kazu i opusteno.

HN

@Brano Jes ka u Kinu, nedaj Bože, kad iziđe na viđelo, ako dozvole vlasti Kine, koliko ih je zaraženo i koliko ima umrlih u Kini za glavu će se vatat!