16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Šofranac će se odbraniti kvalitetom

Izvor: rtcg.me

Autor: Antena M

  • viber

Nikac od Rovinja

Sjajan osvrt, godpodine Koprivica. A, razumijem što ste tek ovlaš dotakli pozadinu napada na Šofranca i emisiju. Problem sa tom emisijom ima TV Vesti. Šofro je napravio moderan i gledan sadržaj i uskočio u najgledaniji termin TV Vijesti. Koje su automatski aktivirala dva svoja člana u Savjetu i nekoliko njih u NKT. Da, svi to vidimo, većina to i zna, ali malo ko hoće da bude otvoren do kraja.

Todor

Radović i Jokićka sjede u Savjetu RTCG i rade za Vijesti. Isto radi osoba u Vladi zadužena za odnose sa medijima. Velika je nervoza nastupila što Šofro udara direktno u živac Vijesti.

Andjela

Sofranac je osmislio dobru, interesantnu vrlo kvalitetnu emisiju koja osim brojki smrtni, tuge i totalnog kolapsa u svijetu sadrzi po neki detalj da oraspolozi ljude na njemu svojstven nacin! Samo bio se pozvala na poslovicu:,,Karavan prolazi a psi laju,, Nebojsa samo naprijed!

Rade

Treba samo pogledati ko je meta Vijesti, In4s i dvoje iz Savjeta Javnog servisa. Teleskopija i Živa istina. Pametnome dovoljno da zaključi ko za koga radi i šta koga boli.

Piper

E ovako stvari stoje, sto se mene tice: do sada sam gledao vijesti u pola sedam, i prebacao u 10 do 7 na rtcg kada Sofro pocinje. Sada u pola 7 cekam Sofrovu emisiju! Mislim da dosta ljudi to radi i da je to jasno i onima koji su alarm upalili..

Marko

Sad sam gledao Korona-ostani doma. To je ubjedljivo najzanimljiviji i najbolji sadržaj koji se može vidjeti na bilo kojoj tv. Zato, zaćutite i vi iz Savjeta i vi iz Vlade, a Vesti nek smisle nešto bolje od ovoga i od prljave igre protiv konkurencije.

Radoje

Sklonite Šofra pa nikad vise necu prebacit na TVCG. Za koga rade ovi sto ga kritikuju. Za Vesti? Pa gubite mi se s oči više Radovicu i Jokicka i Kusovce.

CG1

Svaka Vam čast gospodine Koprivica. Šofro,samo naprijed,neka pocrkaju ovi,nemogu ni da ih pomenem. To su sve neprijatelji naše CRNE GORE. Ne dirajte šofra, inače rijetko će vas ko gledati. ŠOFRO,ŠOFRO DA JE VJEČNA NAŠA CRNA GORA. !!!!!

Svemir

U pravu ste potpuno,Sofranac je profesionalac u svom poslu!

Rajan

Ne mogu ti ništa, Šofro genije! Brinu, kao, da nije primjereno trenutku. U stvari ih brine što jedva čekamo tvoj termin. Što i reprize gledamo sa istim uživanjem u tvom majstorstvu da sve mnogobrojne aspekte fenomena korona na sebi svojstven način ukomponuješ u vrlo smislenu i zanimljivu cjelinu.

Ctrl

Sofro je dobar novinar,a pokazao je ovim sto sad cini da je i human i dobar covjek.Nemaju prava oni sto pricaju protiv njega,i covjek bi se bar u ovome teskom stanju na njihovome mjestu trebao ostaviti trazenja dlaka u jajetu,a posvetiti se pomaganju drugima,razumijevanju,solidarnosti itd.

Biljana Bajović Maksimović

Šofro je po ko zna koji put pokazao da zna znanje. Emisija je vrh i treba da traje. Nije mi jasno šta smeta "stručnjacima" u njegovom trudu da nas pogura da počnemo da ističemo dobro ispred zla. Da navijamo za dobro, red, disciplinu, poštovanje, odgovornost... Respect ovom čovjeku kome mogu samo da

Kontraš

Može neko osporavati Šofra za bilo šta, ima pravo na to, ali je nepobitna činjenica da Šofro jedan jedini zna i ima više informacija od svih novinara, svih crnogorskih medija na gomilu. Stavite na jednu stranu Šofra, a na drugu stranu 50 "novinara" svih medija i vidjet ćete rezultat. Ima da ih pomete iz svih oblasti, od vremenske prognoze do atomske fizike.

Mijo

Bravo sofro gledanija ti je emisija od dnevnika bolji si od svih novinara na gomilu.Sofro bravo sva cast poz sa CETINJA