16 °

max 16 ° / min 11 °

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Muke po Ristu, vaistinu

Autor: Antena M

  • viber

CG

Mir na Balkanu ! Nebeski narod stavljen u izolaciju. Ko je glavni krivac?

Aristos

Pitam se ima li smisla komentarisati i pominjati sve uvrede i zločine prema CG i Crnogorcima od strane mitropolita SPC? U skladu sa "novom" politikom "pomirenja", traži se tolerantnost u komentarima - posebno na društvenim mrežama? Čak i naš ombudsman traži primirje ? Doduše, samo od gradjana.

Đoko Orlandić

Svo zlo u CG počinje prevranstkim dolaskom Rista u Cetnjiski manstir i uvođenjem ratnih zločinaca u odaje tog manastira.

miljan

Molim Vas makar vi nemojte nikakav prostor ovoj personi da dajete,stres svaki put prozivim kad mu sliku vidim,a jos veci kad u njegovom kontekstu prikazu Cetinjski manastir.

@@@@

Devedesetih godina je nama liberalima bilo jasno ko je i sta je i dobio je nadimak RISTO SOTONA I BRDSKOBRZINSKI jer se odmah vidjelo koliko mu je stalo do boga,a cuveni arhitekta i gradonacelnik Beograda je rekao AKO ME NEKO UBIJEDI DA RISTO RADEVIC VERUJE U BOG KIDAM OBE NOGE ISPOD KOLENA.

europeac

Ne mogu da ne rečem makar mali komentar. PA TOM Ristu ođe na Balkanu, izgleda niko ne može ništa. Sumnjam da je zloča Risto Boži, on je sotonin, kad je ođe tako uporan. NEK JE VJEČNA NAŠA CRNO GORA

Djuro Vučinić

Uspio je g Amfiloihije u naumu da izjednači fašiste i antifašiste i povede za sobom prilično velik br naroda. Ubjeđuje narod i tamo đe može da je ovo komunistička vlast. Dobro zna komunisti mu nijesu dozvoljavali ni da priviri u CG. Za života je smijenio Mitropolita Dajkovića. Čin poznat samo u SPC.

gagi

nije mi jasno i nemogu prihvatiti da je nasa drzava lijepa CRNA GORA nemocna da takvima stane na put i jedanput za svagda kaze sto je bili bilo je i da pocne sa striktnom primjenom krivicnog zakona za sve jednako ili su lazna svestena lica od toga izuzeta. dosta je bilo 2 arsina. nadam se drzavs ima snage i sprovede zakon za sve isti. DA JE VJECNA NASA LIJEPA CRNA GORA .

europeac

@gagi Ma ne mora Rista država skinuti sa Trona na Cetinju. Treba samo da mu ga uzme, a on ode silom ili milom, sam. Kuća nek vam u veselju blista i sretno nam Uskrsnuće Isusovo! Kao praznik životnog začetka, svake sreće i svakog napretka! Sretan Uskrs i sve najbolje! Nek nam je vječna Crna Gora

miki

crnomantijaski pop pukovnik Risto Radovic komandant 7 bataljona nemoze misliti nista dobro nikom ko nije kao i on. sjecam se njegove slike na TV sa autom.puskom pod mantijom. kome taj misli dobro neka mu je bog na pomoci. netreba nam veca pandemija od njega pogotovo na ovaj vaskrsnji praznik. da je Vjecna Crna Gora.

Vaistinu!

Jucasnji ristov proglas, jer nije nista drugo, u njegovom stilu kletve, prijetnje i posprdavanje institucijama, ..odlucan u anti..svemu ljudskom, humanom, zasluzuje samo i jedino prezir.Taj priznajesamosvoju"nauku",Zalosno, glupavo i pakosno obracanje.Korona ce proc,a od njega nema kosmicke distance

Misko

Zalosno je reci ali ovaj ‘boziji covjek’ boga ni u putu nije sreo.

CG1

Molim Vas da,kada pišete nešto o popu serbskom ristu,ako je ikako moguće bez njegove slike.Stvarno ne mogu da,ni na tren,vidim tu spodobu,odmah mi pane mrak na oči.Nije vrijedan nikakvog komentara.Osvjedočeni neprijatelj Crnogoraca i svega Crnogorskog i svakog onog kame je CG u srcu,ma ko taj bio. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Draško

@CG1, zaboravio si da kažeš i to da ga ne oslovljavaju sa gospodin. Nije on nikakav gospidin, no četničina čupava i ...