20 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Fleka na dva identiteta

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Veliki pozdrav za velikog Crnogorc Darka Sukovica koji zna dje su nam korijeni!

Crnogorac

@Andjela crnogorci su srbi.isto kao sto su to srbijanci i krajisnici

Jana

Taj da ne kažem orden najvećih Srba dat Srbima iz Crne gore nije slučajan.Oni se prosto vise bore za Srpstvo od svih Srba, pogotov onih iz Srbije koji djeluju u pordjenju sa Srbima iz Crne Gore bezlično.Ne znam al kad pogledaš govore tih Srba u odnosu cak i one u Bosni Crnogorci ostaju pod br. 1.

Patolosko stanje

@Jana Da, evo primjera: Radovan, Slobodan, Arkan (rahmetli drug vaseg duhovnog lidera) , Sljivancanin, Perisic, ... To je ekipa zlocinaca zbog kojih su U N osnovale sud bez presedana , a morao je intervenisat NATO da bi se zvjer pacifizirala Za vas je patriotizam,za normanan svijet fasizam

Jana

@Patolosko stanje Dokazi da je sada situacija drugačija.Bez ubacivanja tih ličnosti koje ste nabrojali.Od drveta i dalje ne vidite sumu.

Marquez

@Jana ....jana je u pravu.Pažljivo je pročitajte i vidjećete da je njena observacija besprijekorna. Oni Crnogorci (Srbi) koji žive u Srbiji imaju edipovski kompleks prema Majci koja ih je odbacila.

Radule

@Marquez nije njih Crna Gora odbacila nego oni iz poniznosti cim se dotaknu beogradskog asfalta pocnu se kamenicama bacati put Crne Gore.njihova je asimilacija dobrovoljna zato ih niko i ne postuje zato i cujete konstantno Srbijance da kukumavcu o "Crnogorcima".

!!!

@Patolosko stanje,ja se slazem sa Vama ali mislim da ste pogresno razumjeli Janu.Makar meni se cini da je i ona govorila u negativnom kontekstu ovih "nasih"nebeskih Crnogoraca nastalih in vitro.

Ctrl

@Jana To je jedna od odlika jako prisutna kod Crnogoraca,(da budemo prvi)i koja pokazuje da koliko se god neki Crnogorci upinjali srpstvu,obilicima itd,ova osobina pokazuje da su ipak u pitanju Crnogorci.Jer pravi etnicki Srbi nemaju potrebe za stalnim dokazivanjem ko su,dok politicki imaju.

Tajfun

Tekst je vrhunski.Moraju se mladi u Crnoj Gori podstaci,da rade na izgradnji i ucvrscivanju crnogorskog identiteta,jer je zbog svega sto se desavalo proteklih 100god. dosta je oslabljen,a mlade generacije misle,da ce sve doci samo po sebi,nece,ako se ne krene odlucnije,velikospski hegemonisti ce nas

Baba

Bravo Darko! Sve se nosi iz kuće, počev od vaspitanja pa dalje. Oni koji su prije 90-tih znali ko su i što su danas su temelji prave, tradicionalne i čestite Crne Gore. Ostali, voljno!!!

Ctrl

Rjesenje je da neki shvate da ovo nije srednji vijek,nego 21 vijek i savremeno doba i samim tim savremena Crna Gora.I da ne postoje savrseni narodi,postoje narodi koji imaju svoje mane i vrline.I da ne postoji so srpstva,postoji jedan manji dio Crnogoraca obmanjenih da su oni so srpstva.

Sloboda

Darko, moze li u nekom narednom periodu pogled na ,,ujedinjenje sjevera i juga CG"? Skoro je na RTCG bila jedna zanimljiva istorijska emisija dje narator govori o nastanku Crne Gore u danasnjim granicama i njenom brzom gutanju od strane KSHS. To je onemogucilo identifikovanje sjevernjaka sa CG nacij