12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Prijestonica najavljuje: Sljedeći korak organizovano odavanje počasti borcima Za Pravo, Čast i Slobodu CG

Autor: Antena M

  • viber

Tajfun

Treba knigu Novaka Adzica,(Sudbine crnogorskih heroja1919-1941),umnoziti u nekoliko hiljada primjeraka (o trosku Ministarstva kulture) i podijeliti sirom Crne Gore,jet veliki broj gradjana nema pojma sta je Srbijanska vojska radila od 1918-1941.

Ristorija

Do kuce koja je sada ŠTALA se moze doci samo starim terenskim vozilom jer je to šumski izaprani put i potrebno je skoro sat voznje put se tu zavrsava i niko ne prolazi to je jedna od poslednjih kuca u selu đe ima 6 naselhenih kuca i ta kuca je vlasnistvo porodice Krivokapic a služi kao štala i nebi

Ristorija

Mjesto đe su sahranjeni Zviceri je na groblju u Tresnjevu pored samog puta i nema nikakvog obiljezja osim kamen zarastao u travi tu treba napraviti spomenik jer ce biti vidljiv i obilazit ce se a svako ko prodje od Grahova prema Njegusima i CT bi vidio taj spomenik i procitao o bjelaskom zulumu

bodin

Bravo Cetinje, grade obraza Crne Gore! Nek je vjecna Crna Gora!

@@@@

Juce sam predlozio da se podigne spomenik na trgu Slobode i u Niksicu ne samo Petru nego CITAVOJ PORODICI ZVICER sa jasnom porukom koju ce razumljeti i putnik namjernik.Koju ce razumjeti svi osim nasih potur...izvinite posrbica.Za njih je kasno da ista shvete.

milija

To se ne zaboravlja ni u čitavoj Crnoj Gori a ne samo na Cetinje.Čitava Crna Gora je Cetinje.

Herceg Novi

Konačno pravo buđenje Crne Gore počinje ♡

Neli

Bravo. Sto vise ovakvih spomenika i obelezja i sto pre. Posebno raditi na edukaciji u skolskom programu. Kad ovaj dio istorije postane centar sve ostale verzije ce same od sebe da izblede.

Nermina

Pozdravljam svaku inicijativu koja se odnosi na odavanje pocasti onima koji su bili zrtve fasistickih zlodjela.Za dobrobit Crne Gore.Hvala sto postojite.