25 °

max 32 ° / min 25 °

Petak

18.09.

32° / 25°

Subota

19.09.

30° / 21°

Nedjelja

20.09.

31° / 20°

Ponedjeljak

21.09.

31° / 20°

Utorak

22.09.

28° / 21°

Srijeda

23.09.

25° / 22°

Četvrtak

24.09.

27° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Karađorđevići se krštavali, vjenčali i sahranjivali u autokefalnoj Crnogorskoj crkvi (1)

Autor: Antena M


Crnogorad

Aca palikuca zavrsio kako je i radio,a Crna Gora osta vjecna u svojoj vjeri i slobodi.

SvakaČast

Gasi.. po ko zna koji put..nego je žalosno što ovi zaraženi i u državi i ovi što šetaju ništa od ovoga ne znaju i ne vjeruju. No eto. Ko zna, osuđeni smo možda a i prokleti, da obnovimo i nezavisnost i vratimo posebnost kao i mnogo puta dosad krvavo..Jer sve ovo miriše na Ukrajinu.

budo

@SvakaČast Djukanovic i Markovic su mirotvorci i nece dozvoliti Ukrajinu u CG.

gago

@SvakaČast Ako su Srbi "zaraženi"što si ti slijep pored očiju?! Gdje vidiš da piše autokefalna crnogorska crkva?! I tada se pisalo ćirilicom a sad je zabranjeno,zašto?!

gago

@nenad_mne Bila je tada kao i sad jedina autokefalna crkva na ovim prostorima,SPC! Srećan i bogom blagosloven današnji praznik srpski svetitelj Sv.Vasilije Ostroški,SLAVA MU I MILOSTi!

nenad_mne

@gago , oli dati kakav dokument, ili su svi izgorjeli pri bombardovanju Beograda? Pa i Risto priznade da je bila autokefalna, no je nedostajao tomos! Ni Ruska crkva nema tomos, pa joj se klanjate!

Crnogorac

Nemas ti pojma o zivotu,uzmi srBski kalendar pa nadji tog sveca sto ga pominjes u njihovom kalendaru prije 1998 godine,ti si samo jedan od onih 28% zavedenih

nenad_mne

Najbolji primjer srpskog ponašanja je Vučić! Učestvuje u programu gdje neki pulmolog, za virus kaže da je "smešan", a Vučić , kada nastane "vuna KIćo", cijeloj Srbiji, i srbljima iz okruženja", kaže LAŽETE niko to nije rekao...??? E možete misliti kako pričaju gdje se pozivaju na babologiju!?

Lili

Sve crnogorci. Otac poreklom majka Zorka željna vladti. Baba i deda knjaz Nikola i knjeginja Milena žele da im ćerke budu kraljice . Rusija,Italija i Srbija da se zavlada što većom teritorijom .