14 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić ponovo o CG: Ne smijete da se miješate u unutrašnje stvari druge države, ali u pitanju je SPC i dio našeg naroda

Autor: Antena M

  • viber

Desko

Odlicno tebi zasad ide ovo MESANJE sa svojim delom NARODA a nasim IZDAJNICKIM u stvari druge drzave... Najtacnije i najistinitije ko ste i kakav narod napisao je i potpisao Sorbonski student i legendarni partizanski komandant Koca Pavlovic....tu nema sto da se doda....

podgoricanin

Ovaj Vučić je ili do guše umiješan ili nešto sa njim nije u redu. Svako mora da poštuje zakon pa i srpski popovi. problem je da ISTI TI POPOVI NE POSTUJU I NE PRIZNAJU CRNU GORU. . Ko će biti odgovoran ako ponovo krene epudemija ko posledica skupiva. Bolje bi bilo da Vučić pozove ove njegove vojnike da počnu da poštuju zakone CG i samu Crnu Goru , mada mislim fa je teško vjerovatno da to uradi jer i sam Vučić be pistuje i ne priznaje sve sto je crnogorsko.

Predrag

Budi onamo đe trebaš da budeš...No te nešto nema...

Svjetčuda

Ne vjerujem da je glup. Više vjerujem da je bezočan. Čujete li ga brani okupatora SPC koja na očigled svih oće da uništi državu CG. PS. Vučiću najviše vi Srbija imate novca od SPC u CG. Svaki Evro is CG vučete u Srbiju. Sram vas bilo, takođe i našu vladu koja se na vaše neljucko ponašanje oglušava.

Lena

Imas ti svojih briga i o tome brini.Izgubio si Kosovo,pa oces kao kompezaciju Crnu Goru.Nismo mi bili nezavisni,jer ste vi preko ove crkve vladali Crnom Gorom iznoseci iz nje toliko novcanih blagodeti.E,ne moze vise.Eto vas hramovi po Kosovu,to je,rece,vasa drzava,pa tamo pojte u hramovima.Posalji Irineja i ove sto si ovdje ustolicio.Tamo pojte o srpskom Kosovu.

Komśija

Bas nezgodno Vucicu...mozes Vulina da posaljes s migovima ili neku cetnicku bratiju kao sto ste slali po Hrvatskoj,Bosni ili Kosovu! Kod tebe u pasaluku ne mogu okupljanja a u CG huskas cetnike da to rade ? Nista srbi iz poraza da nauce !

CG1

Šta je sa ovim radikalom iz srbije,on ne da zavodi red u CG.Dalje šape od CG,a popove tvoje vodi kod z tebe pa neka tamo šetaju,ko pravi problem u C G,prave oni što ih nazivaš tvojim narodom uz tvoju pomoć. Bi bi ste da vladate CG,nikad višeee. ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE !!!!!

Lili

@CG1 On je radikal iz Bosne kao i Šešelj.Milošević je iz Crne gore.

Crnogorac

Ovi domaci izdajnici su sebe proglasili stancima i da ima zakona tako se i treba ophoditi prema njima a vi ste bili i ostali okupatori