13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vulin: Kako se ponašate prema Srbima, tako očekujte i reakciju od Srbije kraj koje živite

Autor: Antena M

  • viber

Mila

@Predrag Kosovi je Nato država , projekat i ta ti nije na mjestu jer se o Kosovu bas najviše zbori ovdje i sreća da si ti manjina.

Podrumar

cujes ove puske kako zbori bas me interesuje kako ovi nasi "srbi" gledaju na ove izjave i priznaju li da su sa ovom vedetom i slicnima isti srbi

miki

opet zabadaju nos gdje mu nije mjesto. Dokle vise ?. obrnite se malo oko sebe pocistite prvo svoje dvoriste, nmijesajte se u unutrasnje stvari crne gore,i ako ste navikli da gledate preko plota da trazite svoje zamisljene neprijatelje. vrijeme je da drzava pokaze da se njeni zakoni moraju postovati. zivjela gradjanska crna gora.

Predrag

Đe je ovaj Vulin služio vojsku?

Sladjan

Tako je Vuline puško stara,baš zato što su oni u Srbiji zakonom zaštićeni kao odže u Iran onda imate pedofile popove i lopove pa čak i narkomane a za Gejeve da ne pričam, kad bi i za njih zakon bio isti nebi imalo medju popovima makar pedofila i narkomana, žalosno.

Damjan

A za cijelo vrijeme od kada si na vlasti sta je Vulin uradio da popravi položaj svoje romske zajednice? Koliko znam nije ništa a znam da je mogao i to mnogo. Kako onda bilo šta pozitivno očekivati za bilo kog drugo?

Barba Miško

Kad ti jedan potrčko Mire Marković član partije Jul počne priču o pravu,zakonu,časti,netrpeljivost,stabilnosti u regionu ostaje ti samo da odeš u budiste. Ratni huškač,mrzitelj svega što se kosi sa njegovom ličnom politikom,iskovanoj pod Mirinom vatrom a okaljen preko Dačića i SPS .

Putinovo lutkarsko pozoriste

Ova osoba je u svjetu poznata kao Putinov pajac.

TV-EU

Vulin, Brnabic, Loncar ,... plejada Vucicevih pajaca !

nikola

samo mu treba reći: & vice versa... kako vi prema Crnogorcima, tako će i Crna Gora prema Srbima, pa da vidimo ko će deblji kraj da izvuče...

Predrag

Ja sam samo realan kao i jedna velika većina. Crnoj Gori ne može niko da prijeti.Bolje bi bilo da ministar odbrane očisti svoje dvorište. Ima što.