10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ko u Boga vjeruje, svoju pastvu ne izlaže pogibelji

Autor: Antena M

  • viber

Aleks

Tako je profesore. Crna Gora je novi poligon srbočetničkih iživljavanja na svemu gdje mogu čizmom stati. Puna je istorija njihovih zločina u ime sulude ideje o nekoj velikoj državi. Na nama je da ih spriječimo u tome jednom zauvjek. Nažalost, uništavaju supstancu i budućnost mladih ljudi i živote.

vojvodina

Mi koji živimo u Srbiji na najbolji način vidimo ceo niz događaja koji je predhodio ovim nemilim scenama. Mogu samo da kažem, da je ovo jedna analiza koja je apsolutno tačna i na žalost bolna za svakog normalnog čoveka koji živi na ovim prostorima, bez obzira na veru i naciju.

Bolna istina!

Kao i obicno tekst gadja u centar!Izgleda nema kraja ovom galimatijasu.Ne stizemo vazduh udahnut, a neki razradjeni,isplanirani,fasisticki performans zagadi sve sto disemo.Kraja ima "obraza mi"!Malodusnost uzima maha,pred klecanjem institucija.Svikli da te branimo, vjecna da si!

Moleban

Profesore, pusti ti pricu o Bogu, pastvi, gradjanstvu itd. Ovdje su pare u pitanju. Znas li profesore koliko se para iskube samo iz Ostroga. Znas li koliko vrijede imanja koja bi crkva htjela da pretvori u turisticke komplekse, garaze, samoposluge, soping centre? A Srbija hoce da izadje na more.