6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mrš u džamiju, pravo na Veliku Srbiju!

Autor: Antena M

  • viber

Ivo

Ako se išta naučilo iz svih dešavanja 90-ih,to je da je medijska propaganda BG gorivo za sva četnička orgijanja na Balkanu. Isto tako,naučilo smo da sa četnicima ne smije biti kompromis,jer kompromis s četnicima jest kompromis sa đavolom. Jedan trenutak nepažnje,prvi umor i gurnut će vas u provaliju

Rale

@Ivo Ništa nema gore od ustaske zlocinacke ideologije.

Nadnacionalni Pljevljak

@Rale.Tačno,ali ustaštvo je jedan dio dvoglave aždaje koja je u subotu provocirala Sarajlije,a drugi dio te aždaje(četništvo) je u posljednje vrijeme gotovo svakodnevno prisutno u Crnoj Gori. Neka ostave na miru BIH i Crnu Goru.Eto im Sbije i Hrvatske.U jednoj imaju Ravnu Goru, a u drugoj Tomphsona.

Posmatrac

U ovome tekstu jedino smeta koriscenje termina "srbijanski". Taj termin je nastao za velikosrpsku imperijalnu upotrebu. Npr. umjesto "srbijanski mediji" moze se komotno reci "mediji iz Srbije" i td.

Moračanin

Srbijanac je srbijanac. Termin srbin je napravljen zbog imperijalističkih pretenzija

Tajfun

Srbija ce se jos dugo daviti u cetnickoj ideologiji,i isto tako pokusavati da cetnistvo u CG dovede do srbijanskog nivoa.Jasno je Ristu i njegovim talibanima da se to u CG tesko prima zato su sve agresiniji i bezkrupulozniji,i krecu sa napadima na manjiske narode.RIKI!!TVD IE ORAH VOCKA CUDNOVATA.

ND123

Sve treba ispitati i procesuirati ali ne treba unaprijed osudjivati i presuđivati i govoriti da su Srbi fašisti. Samir Kadribašić citat "Буди захвалан Богу што Турци нису црнци" aludirajući na zakon prve bračne noći i silovane žene i djevojke od strane Turaka. Nije ni njegovo maslo za ramazana.

Brano

Kao i uvijek, sjajan tekst novinara-heroja (jer živjeti u BL i imati kuraži da se obračunaš s notornim fašizmom jeste junaštvo). Nazalost, Dragan ima isuviše povjerenja u cg državu. Ali cg država je i to sramno pljevaljsko tužilaštvo, koje ćuti na otvoreni fašizam.

Istina....

@Brano istina je sve što reče. Ali treba reći da su se djeca izbjeglica uvukla u sve institucije u Crnoj GORI i sada rovare protiv građanske države dočim ĐECA CRNOGORACA ALBANACA, MUSLIMANA NEMAJU POSLA. SVE IM JE DATO NA TACNU. POGLEDAJTE ŠTO TI ISTI PIŠU PROTIV CRNE GORE PO GLASILIMA. UŽAS

Moračanin

Ima dosta istine u tome mogu i ja nabrojati puno primjera. Imamo ministara koliko oćeš koji nijesu rođeni u CG. Bojim se da su na tim mjestima samo zbog licnog interesa. Prvom prilikom će skinuti masku jer ovo nije njihova zemlja

CG1

Dobra opservacija,nikom nije jasno kako ovi "litijaši" mogu da mrze svakog različitog,odakle potiče ta mržnja,na kraju,šta će njima donijeti dobrog. Kad bi se sve njihove zamisli ispunile,da svi budu "srbi"što naravno nikad neće,onda bi se međusobno poklali. To je sve ideologija "velike srbije" kukolj u svakom žitu.

Dobri_Duh

Već vidjeno. Država nije imala snage da lustrira ni dogadjaje iz '90 kada su Pljevlja bila opkoljena od Čekovih četnika a u vazduh letjele radnje i kuće Bošnjaka.Tada su i neki sadašnji DPS-ovci učestvovali u tome. Šta reći za Tužilaštvo koje nije našlo "elemenata krivičnog djela". Ni tada ni sada.

Terra nova

Da se zaoštrava situacija u CG, koja ionako nikad nije bila mirna od veljesrpstva, govori to da osim srpskih tabloida ( ma svih novina ) i "domaćeg" in4s, počinju da se odapinju strijele zla i skrivene naredbe sa najviših distanci srbijanske politike. A Joanikije kaže spremte se spremte-biće borba !

BMX

Sa šetnji i urlanja počeli su da napadaju policiju . Sad prijete vrijedjaju i napadaju manjine. I dok mi ćutimo, čekamo i ne radimo nista da to bar pokušamo da zaustavimo i govorimo "nije to ništa i proći će" situacija eskalira. Dok ne bude kao na kraju ovog teksta

esko

Svaka čast uvaženi ČASNI gospodine Bursać.NI kraćeg,ni sadržajnijeg teksta kojim se oslikava jedna fašističko ideologija koja je više imanetna srednjem vijeku-ali avaj sa njom se danas suočavamo.I ako je prozvela toliko smrti ,patnji ,razaranja u proteklih tri decenije i dalje se održava.Do kada?