9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Nova neprijateljska ofanziva u najavi

Autor: Antena M

  • viber

maksim

Dobro je profesor Nikcevic skenirao Gojka Perovica. Koliko ovaj Amfilohijev pobocnik mrzi sve sto je crnogorsko pokazuje i to sto je za prosli Jovanjdan odbio da prekadi za krsnu slavu u kuci jednog Cuce dok domacin sa zida ne skine sliku Krsta Popovica

HN

@maksim Eee skinuo bi mu je ja znaš kad, nikad!

Fahro

Eto toliko o njihovim radnjama i “bozijim” poslovima. Rekao sam jos odavno i stalno pominjem: najveci neprijatelj srpskog naroda je bas spc. Eto sta je radila zadnjih 30 godina i sta je napravila od drzave: drzava je manja a naroda u njoj sve redje. Ko to ne vidi kod ociju je slijep. A mi u CG cemo sigurno docerat svoje.

Ta vlast u

Crnoj GORI je sve dala djeci tih, stranih zavojevača i okupatora, petokolonašima, kvislinzima i domaćim IZDAJNICIMA. Tako da se danas ne osjećamo slobodni niti svoji na svome. "Naša" vlada štiti osvajače fašisoidne svetosavce a nas ostale, ka da smo uljezi.

Tajfun

Srbija je izvrsila rehabilitaciju cetnika i proglasila Drazu Mihailovica za patriotu,to isto hoce da uradi u CG,preko SPC i Rista sa svojim talibanima ,koji poticu iz cetnickih i bjelaskih porodica.Ovo je prvi cin,drugi je povecati broj Srba u CG i kad postanu vecina pripojiti je Srbiji,sve ostalo

CG1

SVAKA VAM JE NA MJESTU PROFESORE.NO ,gluvome šapući,ćoravm namiguj isti je vrag. Ne vide od drveta šumu. SREĆAN VAM DAN NEZAVISNOSTI!!!!!

Duki

Hvala vam gospodine Nikcevicu na jios jednom dobrom tekstu koji odlicno oslikava situaciju, steta sto ovaj tekst ne objavi jos koji medij , ne bi li barem oni koji podrzavaju cetnike i Rista iz mrznje prema Milu makar malo se dozvali u pamet i shvatili da prvo moraju da odbrane Crnu Goru.

Ivan

Tko KRIZEM i NOZEM osvaja tudje domovine i zeli unistiti nacije u sotonskom kolu plese.Dali se prodati ili predati nakon toliko visetisucnih oluja kroz koje je prosao Crnogorski narod nije dilema.PRAVO, CAST, SLOBODA uz Bozju pomoc uvijek pobijedjuje. Crna gora danas ima puno prijatelja .