29 °

max 35 ° / min 21 °

Četvrtak

09.07.

35° / 21°

Petak

10.07.

37° / 21°

Subota

11.07.

36° / 22°

Nedjelja

12.07.

35° / 23°

Ponedjeljak

13.07.

31° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 19°

Srijeda

15.07.

33° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Čin primitivizma na Trgu Slobode u Bijelom Polju!

Autor: Antena M


haker

Boli li vas 21.maj ??? Boljece vas cio zivot, pogotovo kad zavrsite u zatvor zbog ovoga izdajnici!

Darko

@haker boli i moje komšije što sam je postavio na sedam osam metara visine pa mene to ne interesuje . Znam da ih to nervira ali šta da se radi .

milan

Ovo treba po njemackom zakonu, tri godine u zatvor i gotovo. Svaka zamlja na svijetu ima stroge kazne za nepostovanje zastave i himne, drzavo pokazi snagu.

O Lima

Fasizam je sve izrazeniji u CG, a rusitelji drzave jako agresivni jer im je dozvoljeno da bez ikakvih problema unistavaju sve crnogorsko, do cega mogu doprijeti. Ali, to mogu da rade, jer je mnogo onih u vlasti koji nijesu iskreno za CG, vec su tu iskljucivo zbog privilegija. Predśednice Djukanovicu, posljednji je cas da se DPS oslobodi takvih kadrova.

Montenegrin

A zasto se ne uvede zakon,ko bastini fasizam kao uzor -zabraniti djelovanje te stranke!! Pa nek "vojvode" viju po srbiji!

Nikac

Samo stroge kazne po 2000 € svakome ili zatvorske kazne pa neka rade ponovo. Sve se zakonom moze rijesiti samo ako ga primjenjujete kako treba

Desanka

Ovo nidje nema, da je neko rodjen u CG i da su svi njegovi Crnogorci, jasno je koliko su pametni. Pričaju Crnogorskim jezikom. Roditelji su krivi za pogresno vaspitavanje djece. Ima mnoogo primjera dje djeca kad malo odrastu i počnu da razmišljaju kako treba,svojim glavom budu svjesni ko su i dje zi

Predrag

Vjerujem da se svaki čestiti Bjelopoljac stidi zbog ovih vandala.

Božidar

Poštovani administratore, Možete li mi na mail poslati razlog zbog kojeg nije objavljen moj komentar. Mislim da ninedna riječ nije mogla biti razlog da se komentar ne objavi!?