10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Četnički udar na 13. juli

Autor: Antena M

  • viber

Tajfun

1.Dio istorije CG od 1918-1941 je stavljen pod tepih,tako da je sad na zalost ucimo.2.Potomci cetnickih i bjelaskih porodica u CG,ktenuli su u zestoku akciju ozivljavanja i rehabilitaciju cetnistva,to rade sa Ristom i prosrpskim partijama.3.Srbija je organizator i inspirator.4.Rusija glavni finasije

Marquez

Koliko još treba zla da uradi podivljalo četništvo na Balkanu pa da dođe pravi odgovor antifašističkog svijeta? Zar su svi dosadašnji zločini zaboravljeni? Zar u Srbiji nema baš nikoga koji na sramotno i bestijalno divljanje fašista u CG gleda kao na anticivilizacijski proces?

Milos

Bravo za tekst, kao i za sve ostale. SMRT FAŠIZMU!!!

Niki

Možda su spomenik udruženim snagama razbili četnici, ustaše i balije, saradnici u 2. svetskom ratu, pa i sad. Ništa nije isključeno. Ne miruju oni.

Dobri_Duh

@Niki ...da nije sramotna tvoja objava bila bi djelo bolesnog uma. A vjerovatno oboje. Nisi se ti javio zato što ne znaš ko je to uradio nego iz potrebe da budeš zao. Hvala Bogu da me nije stvorio kao tebe i tebi sličnim nakazama.

nenad_mne

@Niki , budi siguran da su četnici, i ne pokušavaj, barem indirektno, da smanjiš njihov doprinos!

ND123

@nenad_mne trebalo bi da Država angažuje sve resurse da bi se identifikovali i procesuirali pocinioci . Nekima vise odgovara da pocinioci ostanu nepoznati i da omraženi Srbi budu proglašeni krivi!!!

Edc 013

Mislim da bi trebalo da se smire strasti i da se ne optuzuju srbi, gradjani Crne Gore , bez ikakvih dokaza , jer je to onda huskanje koje smo doziveli i 90tih godina, bez obzira na ponasanje druge strane...to se onda nece dobro zavrsiti...neka se nadju pocinioci i neka se kazne, to jeste neophodno..

ND123

Ovaj vandalski čin je za svaku osudu i zahtijeva maksimalno angažovanje svih resursa policije da bi se otkrili počinioci. Da li je policija izuzela biološke tragove (DNK) i otiske prstiju da bi došli do počinioca ili ništa od toga nije uradila i unaprijed bez dokaza proglašeni krivci???????