6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crna Zvezda i Crnji Partizan

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Strasan ponos drzave! Ne daj boze da ovakvoga dje drugo velicaju! Ratni zlocinci heroji u Srbiju! Bruka!

58SINDON

TO JE SRAMOTA! JA SAM KAO MALI DJECAK NAVIJAO ZA CRVENU ZVEZDU. ODRASTAO SAM NIJESAM ZNAO DA SU ZVEZDINI NAVIJACI SVI CETNICI. SVI SU PROKLETI UBOJICI ARKAN, KAPITEN DRAGAN, BOLESTAN MLADIC, ZLOCINAC KARADZIC.......................

Lovcenac

@58SINDON Dzaja je crnogorski zet a Terzic je naš Crnogorac zato navijamo za zvezdu a naravno I za lovcen.

Danilo

@Nijedan Parvi crnogorac netreba da navija za zvezdubre .... UPAMET SE CRNOGORCI!!!!

O Lima

Bravo za tekst, sve tacno i prezizno. Sta se ovo desava u susjednoj zemlji, kakvo je to moralno i svako drugo posrnuce!? Iskreno, manje bi takve stvari interesovale da ne pokusavaju sve to i kod nas da uvedu. Ipak, dzaba im je sve, Crna Gora je neunistiva, e viva Montenegro!!!

amy

Predstavnici govore o narodu, oni su birani i podržavani, to što su im ovi ljudi predstavnici govori o tome koliko je narod u državi u stvari neobrazovan, bez perspektive i nekulturan, jer ljudima koji imaju obrazovanje i kulturu ne pada na pamet da se diči ljudima sa pola mozga.

Lovcenac

@Srbija je To je laž. Na protiv Srbija je primer države u kojo su sve nacije ravno pravne. Akobi to bilo ko sto ti kažeš vratilobise jos jedna crna gora iz Srbije u Crnu Goru.

Lovcenac

@Nela Ali večina od nas navija za zvezdu I partizan. Mi živimo u Srbiji.

Škaljari donji

Tačno me jeza vata kad vidim i saznam da su ti srbi nebeski narod.

Petrovic

Covjek nikad nije star da napravi glupost Dzaicu mi smo te primili ovde kad su te braca htjela strpati u zatvor ti si bio olicenje one jugoslavije koju smo svi voljeli I ti se slikas sa imenjakom obruko si se dragane !

Muharem Plivac

I mene je pogodila ova vijest I ti bas zbog toga jer sam u Dzaji gledao pozitivne Srbe i kao covjeka i sportistu i postenog sportskog direktora koji je dozivio ponizenje hapsenja od ovih istih sa kojima on danas tapse po ramenu i dijeli priznanje presudjenom ratnom zlocincu.SAMO JEDNA PORUKA OD MENE

Drago

Svaka čast na iskrenom i poštenom komentaru. Mnogi nemaju hrabrosti i petlje napisati ovo što ste vi napisali. Nažalost veliki nogometaš a mali karakter.

gost

"Kakav spektakularan i konačan sunovart i čovjeka i fudbalera i legende i kluba, a koji je započeo prije tri decenije!" Sve sto mislim g. Bursac je sazeo u ovoj recenici. Sad se pitam, moze li gore?