16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Hipokritova zakletva

Autor: Antena M

  • viber

max

Otkaze svima,momentalno!Zar to zlo,da nas liječi?!

Đoko Orlandić

Ova kampanja je ,prvo, bila u fukciji stvaranja atmosfere da je epid. situacija u CG gora no u Srbiji. Kada to nije dalo rezultate, onda je, zatim, vođena da se izazove pandemijski kolaps CG. Iza toga stoji "izvanjac" Goveče sa svojim omiljenim "kolumnistima"- Radosavović, Pavićević, Tadić, Uljarevi

nikolaj

SPC je vjeru pretvorila u cirkus. Učesnici cirkusa o vjeri i crkvi malo ili nimalo znaju. Svim učesnicima litija treba pokloniti Tolstojevo "Vaskrsenje", možda nađu neke sličnosti litijanja i događaja koje opisuje Tolstoj. Treba da vide šta Tolstoj misli o vjerskim "mitinzima".

Asvo

Doktore filoliskih nauka,svaka cast na vasoj doktorskoj diplomi.Ali mislim da se ovdje malo polupali loncice.Ivdje niko nikog ne tjera i ne uci sta da radi.Ovdje samo doktori svojim kolegama daju podrsku,podrsku onima koje je dr Asanin u Niksicu pokusao prijetnom da uslovi posao ili litija.

Đoko Orlandić

@Asvo Očito da tvoj mozak ne može da shvati prof. o Hipokratu. Ti reče, ljekari su samo davali podršku. Možda ćeš shvatit ovako. Piromani pale tvoju kuću a vatrogasci im dodaju benzin. Poslije kolege im kažu nijesu oni palili no samo davali podršku.

sova

Podgoricki ljekari su niksickoj braci dali podrsku da, ucestvujuci u litijama, rizikuju da dobiju virus i zaraze svoje pacijente. Sram ih bilo.

Jocko

Poštovani profesore, hvala vam na ovom podsjećanju na savjest. Već odavno živimo u jednoj tako zaparloženoj sredini kakva je Crna Gora, pa nam ne zamjerite što smo podivljali u ovolikom stepenu da nam doktori više vjeruju u snagu molitve nego u savremena medicinska dostignuća, a prof.u učenje da je

Jocko

da je Bog stvorio čovjeka a ne u evoluciju. Nažalost, to je danas Crna Gora- primitivna, zapuštena, neosviješćena, lak plijen za pljačkanje...Svako dobro.

Zakletva!

Ovo ponasanje potpisanih doktora je dio osmisljene spc kampanje, sa ciljem rusenja drzave. Zalosno je i bolesno koliko je podleglo spc vasarologiji. Medicinska doktrina i spc doktrina, tuzna i opasna kombinacija. Prvo pravilo u lijecenju je " primum non nocere!" Ima ko da lijeci, bez ovih se moze.p

kuč

Važno je de se zna ko su potpisnici ,a poseban osvrt na Crnogorce koji su se profilisali kao Ravnogorci .

Delfin

Sve te hrabre ljekare koji su spremni da se žrtvuju mimo preporuka SZO treba premjestiti u covid bolnice. Oni su sigurno spremni da rasterete svoje kolege koji su poslednjih mjeseci danonoćno radili u teškim uslovima.

Milica

Hvala na ovom tekstu.Za mene jesu bivsi ljekari.

Pacijent

Sada su mi jasni,raniji incidenti,između pacijenata i "ljekara".Dnašnji takozvani ljekari nijesu,izgleda bili u pravu u ovim incidentima.Da oni znaju svoju struku,OK,ALI ONI POJMA NEMAJU,samo prepisuju predhodne nalaze.

Milos

Bravo profesore! Dakle, građani CG, obratite pažnju na sljedeće: prvo DRŽAVA, pa DEMOKRATIJA, jer ako nemamo državu, demokratiju možemo konzumirati i u Švedskoj!

CG1

Zaobilaziti sektaške ljekare u širokom luku, izabrane zamijeniti, bojkotovat ih svud, neka idu kod popa rista senilnog! To veze nema sa vjerom, to su sve neprijatelji države CG. Đe ste viđeli da vjernici buču, srpska sekta drži farme....