20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Njegovo Preosveštenstvo ARR

Autor: Antena M

  • viber

Giro D Shabo

Haiku ili ne, to je Risto Radović, glavom i bradom (većma bradom).

serdar

Dobar i dušom pisan osvrt. Teško onome ko se o Crnu Goru ogriješi, Teško za vijek vjekova onome ko prezre, pljune na ognjište predaka. na njihovu krv prosutu za slobodu Crne Gore. Na njihove kosti što se bijele iz brda i planina. Teško njemu i njegovim potomcima.

Milos

Nema Ristu i njegovim sljedbenicima spasa. Ako i izbjegnu ''zemaljsku'' osudu posle 30. avgusta, ona nebeska će ih, kao što već i počinje, da ih stigne. Nije posle 100 godina CG niti u Kraljevini SHS, niti u istoj državi sa Srbijom. Ništa nas, ni SPC, nije moglo zadržati na našem samostalnom putu!

Don_Kihot

To je valjda i pticama na grani jasno, da CG vise nece bit u sastavu nicije drzave, nas put je samostalan. Svoj krs svoja kuca, imamo iz svoje zemlje mnogo velike ljude kroz istoriju, imamo procentualno po broju stanovnika najvise narodnih heroja. E sad to nemaju ni vece zemlje, i onda su kompleksi cudo... Al sto se tice samostalnosti, to je zavrseno, samostalni smo a tako cemo i ostat.

slobo

Cio zivot posvecen mrznji prema Crnoj Gori i svemu crnogorskom. Nevjerovatna upornost u zlu.

Tesla

Nijesam neki vjernik ali vjerujem u visu silu i postujem sve vjere i iskrene vjernike, ipak se svodi sve na isto, svi mi vjerujemo u istog boga. Ali kad vidim sta radi SPC i Amfilohije kod nas, ukratko bog da im je na pomoci. A nije se dzabe corona pojavila ha Risto?

VILA CRNOGORSKA

SPC najgora sekta na ovim prostorima,popovi zastiđe i sram za pravoslavni svijet,treba im samo udariti po milionima,smiriće se kao bubice,bar neko vrijeme....gadluk sama pomisao na njih...

Zoran

Risto je sektas svetosavske sekte i placenik srpskog diktatora av.

Grbalj

Risto je ruski agent koji je doso u CG da Nas Crnogorce posvadja i zavadi.Od kad je doso u CG radi na tome da nas podijeli, od kad je doso dva brata ne pricaju ili su u svadji zato sto jedan tvrdi da je Crnogorac a drugi da je Srbin zar to nije dovoljno?Da je hriscanin on bi se trudio da nas pomiri!

Herceg Novi

Zar nije dovoljna informacija da od preko 800 svestenika njih 95 % nisu iz Crne Gore, zar nije taj podatak dovoljan da ukaze da je SPC platforma za rusku i srpsku agenturu prtiv drzave Crne Gore.

Krsto

Senluk cine Risto Satanista I njegovih gedzovana trista po Budvi se ovijeh dana Cuju zvuci molebana Nauk je tu od djavola a ne Boga Hajde Kaine ubi brata svojega Zove Risto na litije Crnogorcu ime da ubije Pa da Crna Gora bude obala tudjeg mora Cojstvo nase da nastrada Pa da budemo saka jada

Nermina

Bravo .Lijepo i zaista odgovorno receno.Mislim da bih isto napisala,no pomislice neki da ih mrzim.Ja nikoga ne mrzim,cak ni onoga ko mi zlo misli.To covjeka razara,ali nikada necu biti za rat niti za one koji su spremni nanijeti zlo covjeku,pa makar ko on bio.

Monty

Nije lako ni Ristu Radoviću s‘ jednom je nogom već u grobu a pored svih silnih pokušaja da se dodvori narodu i da ga narod veliča i uz gusle opjeva je propao. Pod stare dane bi da mijenja vlade i sisteme a nezna ni sam kako. Najbolje bi bilo da se on promijeni a druge neka ostavi na miru...