17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Svetosavski nacionalizam – kultura laži i smrti

Autor: Antena M

  • viber

Aristos

Teško je bilo što dodati ovom tekstu g. Popovića. Možda podvući činjenicu da je tragično loše obrazovanje stvorilo gradjane koji nemaju ni znanja, ni osjecaja, da prepoznaju laži. Otuda, to nečuveno drsko laganje Amfilohija i popova. Što broj "Srba iz CG" više raste, sve je manje ljudi među njima.

HNovi

@Aristos mislim da je veci problem sto i medju obrazovanim ljudima ima onih koji su spremni da vjeruju u ocigledne lazi i da sire propagandu dalje , jer im to odgovara, a svjesni su sta rade

Milos

Bravo G-ne Popoviću! Pravo je zadovoljstvo čitati vaše i tekstove G-de Bursaća, Grinevskog, Markovića, Šukovića, Jovanovića, Nikčevića, ..... , kao i ostalih dobronamjernih tekstopisaca na ovom portalu! Od vas se ima šta naučiti, sve tačno, jasno, logično, edukativno! Uči Crna Goro!

Hrvoje

Jedna od glavnih poluga maliciozne sekte svetosavske jest propaganda i psihološki rat. Zaplašivanje,stvaranje haosa oprobane su tehnike djelovanja Velimirovićevih učenika. Crna Gora mora naći protulijek malicioznim neočetničkim medijima koji pod plaštem vjere šire velikosrpski fašizam.

amy

Fenomenalan tekst, detaljan, pokriva sve tačke sa još boljim krajem, svaka čast!

Lustica

Sve tacno i na mjestu, nadam se da ce procitati neko otvorenog uma koga je Amfilohije izmanipulisao pa da shvati o cemu se ustvari radi.

Rhaegal

Kao neko ko je može se reći relativno skoro završio osnovno (2010) i srednje obrazovanje (2014), mogu odgovorno da tvrdim da je ogromni krivac za ova dešavanja NEZNANJE naroda i nesposobnost i manjak volje autora udzbenika Istorije u našim školama, kao i potpuno pogrešan plan i program predmeta koji se zove ISTORIJA.

Đoko Orlandić

Književnik napisa da je DF 2015. i 2016 pokušao nasilno da sruši vlast. To je tačno. Međutim, trebalo je da doda da su u oba ta pokušaja zdušno učestvovali i Ranko i SDP. Moskva je sve njih finansirala.

O Lima

Bravo gospodine Popovicu, sjajna analiza. Sreca nasa da postoje takvi Crnogorci.

Đido Mova

Ko je jamio jamio! Srbima je u svakom slučaju bolje da se primire i sarađuju sa crnogorcima nego da prizivaju probleme. 30% u jednoj zajednici nije manjina, nego bitan faktor ako je odlučivanje u pitanju. Vi ste svi jedan narod i dok to ne shvatite znajte da radite za đavola! Sjetite se 90-tih!

Nikola

Briljantna analiza, ali ne bih se javljao samo zbog toga. Naletjeh na fb na neke komentare ovog teksta i to me ponuka da napišem: postoje ološi i ništa sorte viših i nižih nivoa. Ali dvojica kolumnista Vesti, onaj koritar beogradski Đuro i ova mizerija od arhitekte Vukićevica, kategorija su za sebe. Takav ljudski vonj se ne nalazi lako

Jocko

Ocigledno je da sadanji napad na CG po slojevitosti nije osmisljen u dosadasnjim centrima velikosrpstva( nemaju ni tehnicke ni umne kapacitete), vec u Moskvi. To prepiznaje NATO I zato, na svu srecu, ovo nije samo NASA borba. Potpisnici podrske crkvi su tzv."korisni idioti", koji vecinski nijesu ni

Dobri_Duh

@Jocko Slažem se.Dodao bih da je napad na CG dobro uvezan od obavještajnih službi GRU i srbijanskih službi.Tekstove u njihovim "medijima" brižljivo sastavljaju u tim centrima. Ovo je RAT protiv nezavisne države CG. Nazovimo ga pravim imenom: AGRESIJA !

Jocko

@Dobri_Duh naravno da je rat. Specijalni rat se upravo tako i vodi, da ako ne uspije niko ne vjeruje da je bio. Zato je strahovita podvala negiranje onoga sto je pokusano 2016.