15 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Direktori bolnica u Srbiji i ministar Lončar ne vide spas u molitvenom hodu - pozvali na poštovanje mjera

Autor: Antena M

  • viber

nenad_mne

Svima je jasno da oni predlažu mjere za Srbiju, a za CG što gore to je za njih bolje! Doktor "smrt", ministar zdravlja???

@@@@

Nevjerovatno!!!Pa naravno da niko ko ima 2(dva)grama mozga u 21 vijeku ne moze pomisliti da ako skitinjas ulicama i pjevas mozes zaustaviti pandemiju.U pitanju je samo starac kojim manipulisu polupismeni politicari.

Roksana

"Direktori bolnica u Srbiji i ministar Lončar ne vide spas u molitvenom hodu - pozvali na poštovanje mjera" Nemoj, Lončare, čućete "litijaši u belom" iz Crne Gore...Bagra s bagrom! Držite se sad za SPC!!! Crna Goro - samo sebe gledaj!!!

Nikolq

pa da je trebalo rušit CG i tad bi oni u Srbiji bili složni, ovako su sad kao pravi doktori. Možda ove naše da im pošaljemo na ispomoć, kad više vole Srbiju od CG... ali da se ne vrate

Vm

@Nikolq Oni sa srpskog spiska ljekara koje poznajem su odavno prepoznati kao prosrpski opredijelheni .Sad moraju dodatno da se dodvore Dačiću i Lončaru.

Finger

A koga će nesrećni do'tori iz Stradije no po Crnoj Gori...i odiva porijklom s Kosova...koje nije ni malo sramota da kažu da je "poreklom iz CG".Ili do'tor što kači Putinovu sliku u UDK u Tiršovoj...E poštena nikšićka familija šta dočeka...