15 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Grigorije: Pare umjesto za crkvu dati za bolnice; Irinej: Objasni zašto si ti umjesto bolnica gradio vinarije

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

Volio bih da upoznam narod kojemu su Patrijarh i Vladika ovakvi.Kako oni mogu biti vrijedni posebnoga postovanja kad im crkvene glavesine grade vinarije ergele u vrijeme pandemije grade crkve otimaju tudje svetinjesiluju studentkinje i djecake.Ovo je ono sto znamo a sto ne znamo pitanje je.

VILA CRNOGORSKA

Svađaju se popići,baš hrišćanski.... Grigorije dobro bi bilo i Amfilohiju neku sugestiju da daš,pošto nas Crnogorce živo interesuje uloži li koju sitnu paricu u kakvu školicu ili bolničicu u maloj izmišljenoj,nepostojećoj Crnoj Gori...eto čisto da znamo,pošto nema poštenijeg Crnogorca trenutno od nj

HNovi

Tako, tako ovaj mafijas Grigorije je sklonjen u Njemacku ne zato sto je ulagao u hotele, ergele, besna sportska auta... vec sto nije Vucica podrzavao, Irinej odanost Vladaocu debelo naplacuje i najmanje od tog novca zavrsava u Hram ... al neka ini samo iznose prljav ves jer drugi i nemaju,

milorad pustahija

A znate li da je brižni Griška vozio maseratija. Ali iako je razmetljiv bolji je od tog matorog tutumraka. Inače je u toj crkvi sve otišlo po đoki i bolje bi im bilo da se presaberu među sobom nego da pokušavaju zaustaviti nezaustavljivo a to je vraćanje autokefalne crnogorske crkve.

HN

Ovo ljudi vjere i kanona?! Lijepo uče narod! Ovi naši, na protestima crkvenim, za ovim ljudima idu ili se varam!!! Daće Bog da shvate poštogođ!

Miloš

Nema para za bolnice u Srbiji, potrošilo se na sendviče, prevoz i dnevnice za litijaše iz Trebinja, Nevesinja i iz Srbije koji brane "svetinje" u CG!