11 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Haos u Beogradu: Zapaljena policijska vozila, incidenti ne prestaju, ima povrijeđenih

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Miloš

Čekajte još malo kad vam se pridruže litijaši zbog Vučićevog priznanja Kosova, korona će vam biti mala maca (ne onaj koljač Maca, svetac SPC-a)!

haker

Vucic na aparatima, vlada im pada..."svaka vatra koju zlobno zapalis tebi se vrati"

Miloš

Pozovite u pomoć Carevića i Radovića. Oni su dobro obučeni da bacaju kamenice na policajce!

Ljiljana

Pretpostavljam da su DF i drustvo, Risto i litijasi i potpisnici podrske - doktori, profesori, advokati ... krenuli za Bg da daju pidrsku svom mentoru.

Liberal

Godinama Vučić pokušava da napravi zlo u CG. Uspio je čak da izazove pandemijski haos u CG. Na kraju, bumerang mu se vraća vraća nazad. . Evo mu sada taj haos u sred Beograda.

Vuko

Ja razumijem da je narodu dozlagrdilo da ih Vucic zamajava i pravu budale od njih ali su izabrali najgori moguci trenutak za te proteste.Ovo je nova epidemioloska bomba,a srpski zdrastveni sistem je vec pred kolapsom!Mnogo vise ljudi ce umrijeti zbog ovoga protesta.

podgorìcanin

moze da nam se ne svidja srpska politika , ali ovo je nešto sto se nije smjelo desiti . ovo je nešto sto je gore od deset derbija koji se takođe nisu smjeli desiti . poslije ovog nek je bog upomoć građanima beograda i doktorima koji su na ivici snage.

Andjela

Osudjejem svako nasilje ali i duple arsine , sada su huliga napali policiju a u Crnoj Gori su osudjivali policiju kada je bila napadnuta od huligana zasuta kamenicama a oni vadili pendreke nijesu kao srbijanci!Sve se u zivotu vraca! Neke i nemozemo uvrijediti!

Onomadne

Eno ih DF i advokati na litije po BG, a Milutin petarda s navijačima traži grčku zastavu zbog zatvaranja granica za Srbe. E sprdnje od gubitničke politike litijaša, ko još može naše propale četnike slušati i u njihove terorije zavjere vjerovati...