31 °

max 32 ° / min 25 °

Petak

18.09.

32° / 25°

Subota

19.09.

30° / 21°

Nedjelja

20.09.

31° / 20°

Ponedjeljak

21.09.

31° / 20°

Utorak

22.09.

28° / 21°

Srijeda

23.09.

25° / 22°

Četvrtak

24.09.

27° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ulično pravo advokata Markovića i Amfilohijev strašni sud

Autor: Antena M


Đoko Orlandić

Uvaženi akademiče, mislim da advokat nije ni dostojan da mu vi "otpišete". Po meni, odnos između vas i njega je definisan u onoj latinskoj "Quod licet Iovi, non licet bovi". Đoko Orlandić

Goran1234

@Đoko Orlandić Za one koji ne znaju latinske izreke. Quod licet Iovi, non licet bovi. - Šta je dopušteno Jupiteru, nije dopušteno govedu.

Milena

Patrijarh Pavle,je jednom rekao ovim dusebriznicima za srpstvo,budite ljudi iako ste Srbi,njihova navodna borba za svekoliko srpstvo temelji se na podvalama,prevarama,mrznji,oni su najveci nepprijatelji srpskog naroda,,a svi to rade iz licnog interesa,za njima ostaje samo pustos.

Aristos

Prof. Nikčević je valjano otpisao nevaljastvu i nečojstvu advokata Markovića. Sve više sam ubijeđen da mi, Crnogorci, ne treba da se mnogo opterećujemo borbom protiv "srpstva" i "Srba iz CG". Dovoljno je da budemo "čojski i herojski" - Crnogorci. Kao što je to prof. Nikčević.

Duki

hvala, Gospodine Nikcevicu za jos jedam dobar tekst

Crnogorka

Padeži i pridjevi se uče u petom razredu, pa nije jasno kako je ovaj gospodin završio »velike škole«, a preskočio peti razred. Ali osim »rupe« u obrazovanju ima on »rupu« i u vaspitanju. Pa ima »rupu« u domoljublju. Onda doktori »krpe rupe« pravnicima i obratno. Medju njima nema razlike.

Jocko

"Ko umije njemu dvije. Ko razumije, shvatiće". Davno je rečeno. No, facebook subkultura u kojoj se dotični advokat tako komotno osjeća kao svoj na svome, davno je postao javni diskurs vođenja politike i profesionalnog delanja u Crnoj Gori. Ali to je danas Crna Gora i zato su tekstovi poput ovog

Jocko

nasušna potreba...Hvala Vam profesore

Anela Nikčević-Milković

Čestitam stari! Bori se za svoju zemlju, narod, jezik - što može biti više od toga (to je više i od tebe samoga)! Uživam u tvom jezičnom izričaju jer ako što znaš to je napisati - jasno, izravno, argumentirano, u meritum stvari. Neka se ti provincijski čifirifići i prodane duše hvataju za glavu.

Mirna

Svaka čast, profesore! Niko ih tako ne porazi kao Vi, znanjem, integritetom, moralnim i intelektualnim kredibilitetom! Jadni, mali, iskopleksirani Vebo Marković, pročitan kao (petparačka) knjiga. A on je, usput budi rečeno, pisao u ime Irene Tatar krivične prijave protiv mene ... Patetična ekipa.

Crnogorski Betoven

Takvi "stručnjaci" kao Marković, tzv.svetosavski pravnici,mogu uvijek naći posao u Beogradu. Neka tamo prodaju maglu. Njemu i tako svejedno u kojoj državi živi , kako se ona zove...Jedino mu je važno da bude što veća. Pa pošto je Srbija veća od Crne Gore neka izvoli....

Misa Zvornik

@Crnogorski Betoven Da, slazem se. Treba covjek da radi u boljim pravnim sistemima nego nas, al zato ti nisi ni za slabiji, jer vec sam ti rekao na In4S ne znas stvarno pravo. Molim te, olaksaj sebi, mani se prava i istorije. Promasen si slucaj u tim disciplinama