15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Advokat Velibor Marković ili ular kao sudbina

Autor: Antena M

  • viber

Crnogorski Betoven

Marković voli da kaže kako mu niko od kolega pravnika ne smije izaći na crtu. Jadnik misli da je to zbog njegovog znanja. U stvari Marković ne prihvata nikakve argumente i nikada ne odustaje guslajući svoje. On je terorista. gdje on dodje tu se pravnici razbježe.

Marko

Velibore ajde stisni i napisi inicijativu za ocjenu ustavnisti Zakona. Mozda ti i bi no neda Amfi. Stisni ako smijes. Pa sve do Strazbura. Ako Amfi odobri.

Onomadne

Haotični Markovićev odgovor potvrđuje da ga je prof. Nikčević, narodski rečeno, rasturio. Kipti sičija, neznanje još i više, psovka psovku ne stiže - osta advokat SPC kao operutana kokoš u armani odijelu!

Krsto

Ovom Amfilohijevom Velji bi bolje odgovarao sindzir od ulara..A i brnjica bi mu lijepo stajala.Moze on i ugristi a ne samo lajati.Ako Amfilophije vec ne moze pruziti dusevni mir Velji Markovicu neka ga posalje u Bosnu Kacavendi ili u Vranje Vladiki Pahomiju da ga oni smire.

Pahomije

Tome se Markoviću po liku vidi da je tipični balkanski gej koji se krije iza te mržnje i agresije koje prosipa. Nije ni čudo da je advokat SPC. Tamo im je leglo.

Artur

Prof. Nikčeviću je lakše jer je dobro užiljen, kao gorostasni brijest, u svoj crnogorski kam slobode; intelektualno i u svakom drugom smislu ostvaren čovjek koji od svoje zemlje i naroda ne traži nista više nego da budu svoji na svome.

Artur II

To je njegova jedina briga i želja, odnosno istinska služba, čojska i patriotska, a ne onakva kakvu mu groteskno želi inputirati ničim izazvani "polemičar".

Artur III

Naravoučenije ove priče: Prije izazova dobro procijeni protivnika i ne upuštaj se u polemiku čiji je ishod unaprijed poznat - uvijek imajući na umu viteško pravilo: "Ne vadi me bez povoda, ne vraćaj me bez časti!"