13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Džaba ćuku od sokola perje: Krstaš može da nosi samo onaj kome ga kuća daje

Autor: Antena M

  • viber

Roksana

Vukašine Peroviću, Bog ti svaku sreću dao za ove PLEMENITE riječi! Vukašine Peroviću, pero sokolovo! Orle iz orlovskog gnijezda! Sve ti pjevalo kao što pjevaju riječi koje si napisao!

niksicanin

Postovani gospodine Perovicu, hvala na textu. Izvrsno obradjeno. Vazda ti sve u dom pjevalo. Stojim iza tvog texta 100%

Duki

Gospodine Perovicu nemam rijeci kojima bih opisao ponos i dostojanstvo koje osjecam dok citam ovaj tekst. Hvala ti za dovijek.

Rodoljub

Vukašine Peroviću, kratko, jasno i sve tačno rečeno. Svaka čast. Ima li kakve šanse da ovaj nesrećni "barjaktar" ovo pročita,pa makar malo da se postići!?

Liberal

Da li neko prepozna toga jada koji oskrnavi najveću CG svetinju????

Miloš

E pa Crnogorci, sokolovi moji, nedajmo 30. avgusta da nam četnici SPC-a i DF-a okrnje karakter države. Pročitajte ovaj divni tekst-Sveto pismo još jednom, pa masovno na izbore, poštujući mjere NKT-a, da konačno oduvamo ovo zlo mantijaško što su im heroji Draža, Aca Palikuća, Mladić i Karadžić!

CG1

Svaka čast na ovom tekstu. Ima jadova koji skrnave naš KRSTAŠ I ZASTAVU noseći ih na litije srpske sekte. To je najveće skrnavljenje naših simbola, i kad srpčad obuču Crnogorsku nošnju na nekim priredbama i sl. ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE!!!!!!

Bajko

Krstaš barjak bio je u rukama jedne četničine iz Sutomora, koja studira u Bg. Neću da mu pominjem ime, ali hocu inicijale- V.O. Ironija je da krstas barjak nosi taj ljubitelj šajkače i krivoga opanka.

gost

Svaka cast na ovom tekstu! Kratko, jasno i precizno. Primijetih da je isti autor napisao i odlican tekst o Cucama i "ocu" Gojku Perovicu... Britkoga je uma, nema sto!

Bijeli Pavle

U srcu je nosim ne dam da je kradu ni u Beogradu ni u Novom Sadu