22 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

22° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Skidanje autorske maske

Autor: Antena M

  • viber

Crnogorski Betoven

Je li sada "na neki način" advokatu Velji Markoviću jasno o čemu se ovdje radi? Dobio je i odgovor zašto njegov otac nije branio Tomaša. Nije ga ni mogao braniti od istine , koja je Velji prećutana.

dejan

Veliko Hvala i postovanje profesore Nikcevicu za sve sto radite na sjelovitoj dobrobiti Crne Gore u njenom trajanju i opstanku onakve ljudske i cojske kakvu su nam je preci ostvili... Posebno me raduje sto na pravi i jedini valjani nacin otkrivate pravo lice kvazi istorijskih obrazovnih "velicina"..

Duki

Gospodine Nikcevicu, Velika vam hvala na ovim divnim tekstovima koje pisete na portalu , volio bih da nastavite jer je to nacin da saznamo jos dosta toga sto ne znamo. Postovanje

Crnogorka

Advokate, Vi imate problem. Zašto ne poslušate starije i pametnije od sebe? Izgleda da Vama još nije jasano obrazovanje Nikčevića i Adžića, ili možda ne razumijete što su Vam htjeli reći. Ako tako nastavite, Pravni fakultet će Vam oduzeti diplomu, a bez nje nećete moći dokazati da ste završili fak

Ljubo Radović

Istina i samo istina doprinos je pravednom razvoju društva. Vi, članovi CANU i drugih visoko obrazovnih institucija i organizacija, koji sakrivate istinu ili o istini ćutite pomažete onima koji vrše kulturocid nad kulturom Crne Gore. Profesor dr.sc Milorad Nikčević piše.

Biljana Pajnic

Postovani, zašto nije objavljen moj komentar na člana akademika M. NIKCEVICA?

Biljana

Napisala sam da se advokat V.M. rašepurio po CG. Smiješan je do boli, pa mu poručujem stihovima I. Mažuranića: ... " Ja sam junak to će pjesma rjeti / k tom će cilju svi ko žrtva pasti"...

Krhotine

Ako išta ima u glavi, adv. Marković bi se na ovakve argumente, stručne, naučne, gospodske, trebao povući i zaćutati. Pokopao ga je profesor.

Baltazar

Prof. Nikcević iza sebe ima velicanstven naučni opus. Dovoljno da je napisao svoj dio kapitalnog djela Istorija crnogorske knjizevnosti pa da njegovo ime bude zlatnim slovima ispisano u Panteonu crnogorskih velikana pera i nauke. A čime ce se drugi okititi!?

Jocko

Niti ce se zastidjeti, biti izviniti.Ranjena zvijer je

Jocko

tek sad na sve spremna. Ali to je sad vec posve neinteresantno.