22 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Amfilohija Sabor SPC hitno da penzioniše – prijeti raskolom i širi svoj kult ličnosti

Autor: Antena M

  • viber

Podrumar

e moj Risto kako došao - tako ćeš i da pođeš neka neka a Crnogorci pamet u glavu

penzos

mislim da će ga Bog kad mu dođe uistinu na istinu "penzionisat" - na mnogo vruće mjesto (kod nepomenika=

Miloš

Ako Amfilohije prihvati nastavak pregovora koje mu je ponudio Markovuć, iako su se bili zarekli da ponudu čekaju samo do Petrovdana (12. jula), to će biti siguran znak da u ovoj priči o raskolu unutar SPC ima bar 99% istine. To bi moglo da znači, kako neku noć nagovijesti Krivokapić, da bi se Amfilohije, prije nego se očekivalo, uplašen događajima u BG kako mu rade o glavi, mogao vratiti autokefalnoj CPC, odmah posle pobjede DPS-a na izborima.

europeac

Miloše, a šta reče, da se vrati, đe da se vrati. Šta bi mi sa Đedom Ristom iz SPC, Pa kad se Lesi Risto vrati ko biva kući, još i penziju da mu dajemo. Nema od toga ništa, ođe mu nije mjesto, nikad pa ni tad. On ne pripada Crnogorskom narodu, ne daj nam Bože.

Miloš

Ne mislim bukvalno da se vrati, već da se odvoji od Irineja i napravi raskol i na taj način ubrza vraćanje autokefalnosti CPC-u.

Smijesno

Od svega im jedino smeta njegov kult licnosti ! Njegovo djelovanje je okrenuto naopako Jevandjelju i blize je fasizmu no Hriscanstvu.

Labud Dabanović

Ovaj pop Đurović i ostali popovi sa svojim narodom otrcana srpstva i takozvanom SPC nadgrnjavaju se lažima da se nazna ko je viši lažov.Pošto 'deda Sotona' Amfi nije ubijedio Crnogorce da su Srbi otrcana srpstva Srbije-njihov Sabor ima nadu da će uspjet sa ovim podmuklijim popom Ć(Đ)urovićem

KIKI

NEKA NAMA ĐEDE AMFILOHIJA , ON NAJBOLJE UJEDINJUJE CRNOGORCE

mustafa

Ne znam čemu služi ovakva Zoranova priča,otkud ovakvi tonovi i koji je cilj prije svega. Da li skreće pažnju da je na tržištu pa ko više ponudi? On je ipak prilično obrazovan,slikar je i samim tim ne vjerujem da bi dozvolio sebi da osvane kod Miraša ali što noće,čemu se nada ne kapiram.

Pravnik

E baš će tebe Đedo da pita kada će u penziju....on će u penziju kada ga Bog pozove, a dotle se ti ne brini!!!

Nevesinje

Vec vise godina meni je djeedo sumnjiv. Sjetite se njegovog vjestackog "plakanja" kad je umro patrijarh Pavle. Zatim "plakanje" iskopavanjem mostiju sv-A.Justina Popovica, jer mu nije dosao njegov omiljeni ucenik vl.Artemije. Veliko je bilo Djedino ucesce u progonu vl.Artemija sa KiM.

MALI MRAV

Nije Djedu bez razloga darovao papa P.Jovan ordenom rimokatolickog biskupa i naprsnim krizom. Davno se on zakleo papi sta ce sve obaviti u SPC, ne daje papa uzalud ordenje.

Hercegovac

@MALI MRAV sve Amfi radi u dogovoru sa Lomijem. Kad ga policija sprovede na saslusanje, tamo piju kafu i pricaju viceve.

Šako

Ovo je po onoj staroj, odavna poznatoj: ,, izda je svoje kako da mu mi vjerujemo,,