17 °

max 18 ° / min 11 °

Srijeda

20.10.

18° / 11°

Četvrtak

21.10.

17° / 10°

Petak

22.10.

18° / 14°

Subota

23.10.

19° / 14°

Nedjelja

24.10.

14° / 7°

Ponedjeljak

25.10.

12° / 6°

Utorak

26.10.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sekulović: MCP SPC neće ići ispod onoga što je javno rekla, Vlada možda ponudi modifikaciju članova Zakona

Autor: Antena M


slobo

Što se ne ćeraju strani popovi ?????

Iko

Kad se oćeraju strani popovi, onda razgovori

Đoko Orlandić

Sekulović nastupa kao portparol pora Roista. Još je bliži popu Gojku. Traži kompromis. To mi liči na ono, da je Hitler tražio kompromis od saveznika. On još podržava da se brišu ona dva člana. Da im damo i državzu. Ostalo je samo da se pred Ristom spuste gaće....

Budo

@Đoko, treba biti realan. SPC je tezi protivnik nego S.Milosevic, jer su politicari prolazni a za crkvene promjene je potreban splet povjesnih okolnosti, kao nazalost 1918. Dokaz za ovu tvrdnju su Makedonci. DPS mora imati bas snazne adute sile ako zeli da se MPC pomjeri milimetar

Sergejski

Kad Prilike u Crnoj Gori analiziraju Sergeji, Nemanje i Strahinje, sto ocekujete od analize

GRAĐANSKI

Neka im ponudi tu "modifikaciju" Zakona, pa će već 30. avgusta tekuće godine lepetnut s vlasti ka' nezreli. A, onda će ih od srpske opozicije (buduće vlasti) sačekat spuški bajbok! Ovo im je 100% sigurno!

Polako

@GRAĐANSKI Jredino sto je sigurno je tvoja iracionalnost. Koja je poenta mijenjati vlast sa nekim ko ne samo da nije za primjenu Ustava i Zakona na SPC, nego nije ni za drzavu . Malo vise razuma i mira. Ne moze se sa velikosrpskim fasizmom na zor, nego mozgom. Treba vremena

Nezrelost

@GRAĐANSKI Nezrelo je tvoje misljenje bazirano na emocijama i inatu, a ne na krupnoj slici, logici interesa i ogromnoj razlici u odnosu prema drzavi CG, Crnogorcima ove opozicije koja bi sjutra izbrisala i jedno i drugo. Takva misljenja za cas promjene predznak.

GRAĐANSKI

U tomu slučaju - odma' gube vlast!

Nemoj vise

Smijesno, toboze pomalo okolo a vidno prosrpski, propopovski stav

Objektivno nema sta

Mozda bi i sam Dzomic dao malo objektivniju analizu

Miloš

Vlast, ako u razgovorima ode ispod ijednog zareza u Zakonu o slobodi vjeroispovjesti, vjerovatno ide ispod - u opoziciju! Pošto su u DPS-u dobri igrači, biće da će MCP biti primorana da prihvati primjenu Zakona.

Gdje je pamet

@Miloš Je li Milose, koji je smisao glasat za opoziciju onom ko je za suverenu CG i ko zeli da se crkvena imovina vrati CG (trenutno pripada Srbiji preko SPC)? Ima li logike ovdje? Pa opozicija je srcem, mozgom, i podosta verbalno protiv drzave Crne Gore a da ne govorimo o crkvi.

Śole

I što veliš Sekuloviću, neće ispod toga? Je li ih ti to śetuješ? Što se tiče DS-ovaca u litijama, sretno im bilo, mnogo je više nas Crnogoraca koji ćemo podržati Zakon i onoga ko ga izgura! Kon popušti zlu, podržao je zlo!

Duki

Neka se Vlada dobro zamisli ko ce glasati za nju ako popuste.