8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Heklani recepti predśednika CANU

Autor: Antena M

  • viber

mutap

Sjajan tekst mladog Todorovica. Više je pameti i srca u ovim redovima nego u svim dosadašnjim deklaracijama, strategijama, saopštenjima CANU i njenog predsjednika D. D. Vukčevica

Sunčica

@mutap Potpisujem... Bravo Stefane!

Ja

Odlican 5! Ali, poštovana gospodo, da li to mutite vodu da se ne vidi velika riba u prolazu? Pokrećete novu bitku kako bi prikrili povlačenje sa već osvojenih pozicija. Što se dešava sa, vjeruje se, zaokruženim identitetskim pitanjem CRNOGORSKI JEZIK. Vraćamo li se ponovo na NEMUŠTI JEZIK?!

bosiljka

Hekleraj na glavi Vukčevića nikako ne uspijeva da pokrije prazninu ni zle misli ovog upravnika CANU, koja neodoljivo podsjeća na Radničke univerzitete iz doba samoupravljanja (tribine, okrugli stolovi)! Bravo za Todorovića!

Milica

Odlicno, svaki tekst sjajan i u metu na temu C(S)ANU. Pitam samo dje biste sve ove godine dok su oni sto pokusase da to pitanje rijese okapavali i platili visoku cijenu? Malobrojni borvi tada nijesu mogli sami, vi se ucutaste cim je Djurovic poceo “glave da kida”. Potrcase svi tamo ka’ na so

Sojka

@Milica tacno! Zakon koji stoji u fioci da se izvadi i primijeni....oni sto su isli s bocom kod Djurovica da se izvinjavaju da se pokriju usima. Ovi crnogorci vajni sto su potrcali tamo ne bi li ih se ko śetio da ih bira u akademike za 1500 mjesecno, takodje da se usima pokriju!

frites

Pozitivno sam iznenadjen omladinom koja je prepoznala veliki problem u jacanju crnogorskog identiteta. Ima ko da bije nase bitke!

Aristos

“Da dragi moj, reče Goethe, sve se svodi na to. Čovjek mora prije svega biti nešto, kako bi bio u stanju napraviti nešto.” (Eckermann, razgovori sa Goetheom). Da bi neko uradio nešto dobro za CG mora prije svega biti – Crnogorac. I voljeti CG. P.S. Uredniče dajte više prostora za komentare.

CG1

Dotični je zalivadio obraz i njega to ne dotiče. Šta je na primjer sa TVCG, nekad ne znaš koju to televiziju gledaš, kako na dnevnicima tako i kod raznih intervjua đe su gosti državni predstavnici, kako oni oni tako i novinari govore ekavicu. Mnogo je primjera, ali TVCG je sramota!!!!

Vuko

U civilizivonam svijetu- istog trenutka bi bila OSTAVKA ! Kod njih vlada moral, istina, pravda ! Od toga u Scanu nema - sve je nebesko. A tek plaćenika- sjate se svakog prvog ka na korito. Da znaju šta je sramota. Prošli "

Vukoetosv

Prošli "vladar" Scanu uveo ruski red i mir, ovaj feminističku šminku i dodvoravanje. Zajedno u stvaranju novog Crnogorca, sa likom svetosavlja.

Deni

Pogresna osoba sjedi na mjestu predsednika CANU, treba ga mjenjati pod hitno.

Vesna Pejovic Kiss

Svaka cast gospodine Todorovicu. Sve u vasem tekstu je na svom mjestu. I kao sto je neko napisao, Vi volite Crnu Goru. To je preduslov da bi se neko borio za nju i u toj borbi nema mjesta dodvoravanju. Takvi nam trebaju u CANU, a sadasnjeg predsjednika CANU bih odmah smijenila.