17 °

max 22 ° / min 13 °

Subota

11.05.

22° / 13°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

22° / 15°

Petak

17.05.

22° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Uloga srpskih intelektualaca u nacionalističkoj kontrarevoluciji

Autor: Antena M

  • viber

Ivo

Kada čovjek pogleda tko je Srbiju vodio,i vodi.. kakvi sveštenici,akademici,intelektualci,političari...čovjek se samo zapita,ima li tamo itko normalan?

Jasminka

Odličan, a ujedno i mučan komentar na vrijeme koje smo prošli. U početku nam je trebalo vremena da shvatimo što nam se događa , a sada smo vrlo oprezni.

Dobri_Duh

Jako je važno da se o ovome piše. U Srbiji ova tema ne postoji. Amnezija koja će ih ponovo uvesti u sukobe, smrt i gubitke.Ne postoji kritička svijest u Srbiji. Njemci nisu označeni genocidnim narodom jer su priznali zločine i pokajali se. Od Srba to ne treba očekivati.

Draško

@Dobri_Duh, ne samo da ne treba očekivati, već je i nemoguće i besmisleno očekivati od srpskih intelektualaca, a bogme i od srpskog naroda da se pokajue ili izvine za ločine koje su počinili u ratovima devedesetih ili početkom ovog vijeka. Dokaz: ponašanje srba u Srbiji i Crnoj Gori, litije i drugo.

Katunjanin

Precizno ,tacno ,taksativno i dovoljno za svakog umnog ,ko je bio savremenik ovih dogadjanja i sluzi se svojom glavom .Da kada ovo procita dobije jasnu viziju sto se i kako dogodilo i ko je kriv za Jugoslovensku tragediju , koja , bojati se jos nije potpuno definisana i zavrsena.

KIKI

IMAJU DVA IZBORA : DA MALO RATUJU , IZGUBE I OSTANU U GRANICAMA SRBIJE(BEZ KOSOVA) DA PUSTE DRUGE NA MIRU I OSTANU U GRANICAMA SRBIJE(BEZ KOSOVA) NEK RAZMISLE STA JE BOLJE ZA NJIHOVU DJECU

branimir

To znači da baš i ne znamo ko je intelektualac. Ali kako baš posle 50 godina razumnog mira da nastane takva promena?! (Ne može se gledati teniski meč tako da gledaš samo šta radi jedan igrač... Odnosno može ali to nije potpuna slika meča..) Tako je to kad svako gradi "svoju" nacionalnu državu.