12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Risto i njegovi đaci ne mogu prevariti građane Crne Gore

Izvor: VN/CdM

Autor: Antena M

  • viber

Jocko

Gledam Nimambegua modernog covjeka i politicara. Sa druge strane sagovornik koji nijednu recenicu nije uspio do kraja da dovede, sa pricom o tradicionalizmu = folklornom crnogorstvu Petra Bozovica, o srpskoj i klerikalnoj Crnoj Gori, pravdi i moralu a sto je nonsens jer Daka D. ne ide sa tim...Tuga

dejan v.

@Jocko razumijem vas poriv prema pomenutom politicsru. Zasto vi Jocko u vasem komentaru ne iskazete jednu smislenu dovrsenu recenicu? Genci zna puno crnogorskih rijeci i recenica i stalbo uci o Crnoj Gori..Z ate li vi mozda albansku azbuku i makar dvije proste recenuce na albanskom?

Jocko

Ovdje se ne radi o porivima nego o konstatacijama.A sta vam nije jasno, slobodno pitajte. A ovo o albanskom jeziku, jeste li svjesni besmislenosti vaseg pitanja ?Zasto bih trebao da znam albanski? Evo me je Genci naucio I sa zadovoljstvom cu mu reci Merdita kad ga sretnem

dejan v.

@Jocko zelio sam samo da obracate vise paznje i senzibiliteta prema ljudima koji inijesu bas dobri u jezickoj komunikaciji ali to nadoknadjuju istinskim vrijednostima..... "Non scholae sed vitas discimus"

Jocko

Postovani dejane v., mislim da je u pitanju nesporazum.

Dosta vise

Ja shvatam da Dnevne objavljuju, ali ne shvatam da vi prenosite. Molim vas, postedite nas ovoga, onoga iz CKM i onog Vukadinovic, njohovo pojavljivanje je kontraproduktivno za nas. Valjda ima neko i pismen , sa znanjem i dignitetom da brani CG!

Crnogorac

A Ranko, je li ti odgovara ovakva privatna drzava, nesmjenjivost vlasti 30 godina, puni dzepovi Mila i njegovih djaka??? Ili si slijep pored oba ta oka?!?

bajce

Ima CG mana koliko hoces . Kao i vlast . Ali dati vlast ljubiteljima Srebrenice , pop Mace , Nikolaja , Arkana, ljudima koji bastine kradju nase drzave i Crkve je grijeh . I sve ama bas sve na svijetu je bolje nego dati opoziciji da izvrsi zadatak i unisti CG . CG mozda nije najbolja , ali moze i bice bolja i bolja . A kad nestane ili padne u ruke klerofasista ( sto je isto ) nestala je zauvjek . E pa nece moci . Gibanice necete jesti ovdje .

Miloš

Pratio sam izjave G-de Đonovića i Vukadinovića i pred referendum, predsjedničke izbore i izbore 2016. Pitao sam se kako se svaki, ali svaki put obistine njihove predizborne prognoze? Jedino objašnjenje je da su dobri analitičari. Svetosavci na aparatima!