16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Beranski četnici Pavla Đurišića: Zašto se stidite reći - ja sam fašista!?

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Antena M

  • viber

MilenicaMala

Ja sam pobornik ovog "mrš". Ne moze drugacije

Volim te zeleno

@MilenicaMala. I ja Milenice, potpuno se slažem sa tobom i uz mrš još ponešto dodati fukari!

Crnogorka

Jesu li ovi fašisti, koljači željni krvi? Nije jasno kako Kiković, Šćekić, a ni četnik Mandić mogu zasijedati takva radna mjesta i dobijati plate od poreza crnogorskih gradjana. U umobolnicama ljude koji su opasni za druge, drže zavezane a ne da slobodno šire zlo. Za rešetke i vezati lancima.

Montenegrin

Zakonom Zabraniti i fasisticke i cetnicke pokrete,i tacka! Rijesen problem!

Duška

@Montenegrin To i ja mislim. Ne treba im dozvoliti bilo kakvo djelovanje, a kamoli političko. Pa se ne bi desilo, da poslanik DF-a, u Skupštini, kaže da su Pavle Đurišić i Ljubo Čupić isti. Njima u skupštini nije mjesto!

montegringo

Da se ja pitam bio bih max.represivan prema ovim polupismenim nacionalistima!

Dejan V.

Zasto sr stide priiznat da su osvjefoceni zlocinci ? Zato sto su kukavice u srcu i dusi koje nemaju po rodjenju i stecenim ideoloskim nakaradnim i osudjenim od covjecanszva. Zato su hrabri samo prema nejaci zenama starima punom koritu i nista vise..zbog ovoga to zlo je vece od ostalih zla.

MO

@Dejan V. Kukavice koje se ne stide pomenuti "nož, žica...."Da svijet vidi kakav "alat" koriste protiv nesretnih i nebranjenih civila: ljudi,žena, staraca i djece. Kada su u Bosni i Hrvatskoj stali pred odlučne ratnike,pobjegli su glavom bez obzira.Neka crtaju i pišu još dok mogu. NEĆE DUGO !

Miloš

Ovo šta rade ovi četnički svetosavci što kliču tuđoj državi "nedamo svetinje", pod tuđom zastavom i kliču otuđenom dijelu teritorije (KOSOVO) od te tuđe države, opasno je više po njih i čak kada služi u predizborne svrhe. Kada ih posle buđenja (izbora) zaboli glava, a hoće i to dobro, treba objasniti krezubim "litijašima" šta ovo bi i što padoše ovi momci (Mandić, Bečić i ostale četničke vojvode)?!

esko

Oni (četnici) stalno se legitimišu ovom ikonografijom (kamama,prljavim i kaljavim bradama,mrtvačkom glavom itd) u krdu a pojedinačno izgledaju uredni.Ovi drugi su opasniji i nije dovoljno im reći mrš.

Miloš

Trobojka nije zvanična zastava CG, kao što to nije ni dinar kao valuta! Ipak, ne hvatate se za dinare, već uzimate € kojima vas Risto&Carević nagrađuju za "litijanje". Važno obavještenje za sve: dok 30. avgusta uveče mi Crnogorci budemo slavili najubjedljiviju pobjedu crnogorskog bloka, vi četnici svetosavci BRINITE kako ćete platiti ogromne novčane kazne kad vam budu upućivani na vanredni tehnički pregled "litijaška" vozila!

Miloš

Takođe "litijaši", BRINITE kako ćete platiti ogromne novčane kazne za nošenje tuđih zastava i uništavanje imovine krečenjem trobojki dok nije ponestalo farbe iz SPC... Mislim da će vam nakon 30. avgusta NATO, KOSOVO, SPC i refefendum biti posljednje u mislima, kad bude trebalo podići nove saobraćajne, dokumenta u opštini, MUP-u, zapošljavanje članova familije, plaćati školovanje djece,... Tada ćete shvatiti šta znači prkositi sopstvenoj državi!

Jelena

Oni nemaju stida niti obraza , da su hrabri izašli da danju pišu grafite ali gledati, vide samo noću, propalice velikosrpske, čistih će se Crna Gora od takvih a i mora.

Radoje

Od četnika navalentnijih kukavica nema.

Ervin

Stvarno sramota i zalost da u 2020 godini imamo u drzavi ljudi sa ovakvim ideologijama.Po meni ovakve skupove (cetnicke ,i sve druge koji rasplamsuju mrznju i netrpeljivosti medju religijama ,ma o kome se radilo) trebamo mi narod zajedno Muslimani ,Pravoslavci rastjerati.