8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mir je i naša nacija, ali da se skine maska

Autor: Antena M

  • viber

(ne)mir

U toj "mirnoj naciji" sve je plagijat i laz pa i sam slogan kampanje.Na pitanja iz teksta ofgovora nece biti ,kao sto ga nema od osnivanja Beciceve partije ni ni o jednom drzavnom pitanju.Neki medju njima su prije deceniju U SKUPSTINI REKLI od danas Nijesam Crnogorac...i od tada su ni voda ni vino.

Fahro

Odlican tekst!! I ja se pitam prijatelju moj ali dzaba, izgleda im je stado em gluvo i slijepo, tu i glupo!!!

CG1

Svaka čast na ovom tekst. To je jedini mir koji oće taj plagijat a to je, svi smo srbi, sve je srpsko i tu je kraj. Njima će biti kraj 30- og avgust i onda će CG biti svoja na svome.

Niksicanin

Gospodine Stankoviću, svaka čast. Tako dobar text, niti što za dodat, niti što oduzet. Hronološki posloženo. No je problem što se Bečić i kompanija skrivaju iza maske. Nemaju srca da priznaju da baštine četničku ideologiju, jer računaju da će tako zavarati i par nas antifašista. Providno do kraja.

Bm

@Niksicanin Pa i Narodna sloga je bila prevara crnogorskih birača.Tada su kao odbornici u Nikšiću počeli Đukanović i A leksić . Danas se vidi koliki su mrzitelji svega crnogorskog.

Šćepan

Nije ideja bila prevara. Prevara su ljudi koje ste pobrojali. Oni su samo pripejd Srbi. Tako bi bili i pripejd Crnogorci, a kakvih ima i na drugoj strani. Śetite se da je Medo bio u LSCG, a danas zapomaže sa skuta Amfilohija. To su samo sitne duše bez ideje, vizije... Imaju ona dva slova u Crnogorskom jeziku, kad Vam secnešto baš ne sviđa... Volimo te Crna Goro!

Baba

Samo ovaj narod koji vjeruje opisanim "mirotvorcima" treba da stavi prst na čelo i da shvati da je u njihovim rukama samo i isključivo oružje. I to ono najopasnije i istovremeno najranjivije. Na žalost, ali tako je pokazala istorija "mirotvoraca".

VILA CRNOGORSKA

Gospodine svaka čast na ovim riječima . Svi mi Crnogorci i ostale manjine uključujući i Srbe trebamo da se zajedno borimo protiv velikosrpskog fašizma.moramo i moraćemo zarad nas i budućnosti naše đece,iako mislim da ove aveti nikada prestati neće....

Hajdana - Kastel Lastva

Najgori su ovi prikriveni fašisti , tkz Demokrate! Sjetite se svih nacionalističkih ispada u Budvi,proslave svega što je negiralo Crnu Goru. Jedino je Dritan mogao povjerovati u njihovu priču. Povjerovati ili se "dogovoriti". Sve same poštenjačinje, a najbolje ih mi sa primorja znamo. Radović je palio tompuse sa novčanicama od 500€. Bahate se i izigravaju poštenje. Otići će zajedno sa idejom velike Srbije.

Snjeg

Odlican tekst.Demokrate su u Budvi skinuli maske .

Lena

Demokrate su se sad zakacile za mir kao naciju.O,Boze,koji su to licemjeri.Uvijek izmedju,uvijek po sredini,uvijek ni tamo ni ovamo,uvijek ni voda ni vino,uvijek nesto drugo nego sto su,pa ispade nista...Jedno su sigurno:protivnici samostalne i suverene Crne Gore.Moja nacija je crnogorska.Moja Drzava je CGora.Moj jezik je crnogorski.Moze li tako Becicu?A mir je stanje koje imamo i njegujemo.Becicu ti nemas naciju,ali imas mir.Ova ti ga je Drzava poklonila.Kao naciju.

Elmir

Odlican tekst imali bi se tu stosta dodati ali poruka je jasna.Svaka cast za pisanje

Ljubo

Pročitao sam do dijela da ste vidjeli na plakatu planetu zagrljenu sa obje ruke.Na plakatu su ruke trudnice koje grle jos nerodjeno dijete.Ovom plakatu je predhodila kampanja--ja sam rekao da, ona je rekla ne ---i u pozadini je ona ostala trudna - ogavno je prekratka rijec za ovo