10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

Mugoša: Sjutra se otvaraju granice sa Srbijom, BiH, Albanijom...

Izvor: vijesti

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

naivko na kvadrat

Neko je izgubio kompas ...Izgleda planirali ste da otvorite put onoj auto -litiji koju najavljuju iz Bg.A bice ih jos mnogo .....A tek sto nas ocekuje kada se udruze sa ovim domacim falangistima ...Doktore,u ovo predizborno vrijeme ,otvarnjem granica,,stvarate uslove za jos jedan UDAR na drzavu...

HN

@naivko na kvadrat Ne brini, ajo treba platit test srbijanci neće lako svrtat!

Šćeka

Ja mislim da oni neće tako lako moć da uđu i da uopšte neće ni ulazit. Vjerovatno bi morali bit u karantin par dana, ili bi morali da se testiraji, što logično ne traje jedan dan. Ka drugo svi javni skupovi su zabranjeni, pogotovo politički ka što su litije, tako da se ne moramo brinut jer ne mogu da uđu, śeđeće možda na granicu i pošli bi doma navrh sat vremena. Ako budu stvari tamo eskalirale, zvaće se policija da ih pomlati i eto ti.

Dejan V.

Uvazeni prof Mugosa B, nemoje sebi dozvoljavat cinjenje ne oprostive greske i poteza prvo znog sebe i svoje izgradjene cijenjene i dosledene ljudske i profesionalne reputacije a onda i zbog zdravo misleceg dijela CGore....Moze trk pocetkom septembra.

Nenad

Вала ме нећете видети...

dejan v.

@Nenad a ko trazi i zeli da vas vidi nenade?

HN

@Nenad Fala đe čuo i đe ne čuo!

GRAĐANSKI

Vučiću, neka - fala ti za tu neistinitu konstataciju. A, glede otvaranja granicah - otud (iz Srbije) su nas preko Bosne i iliegalnim prijelascima granice i nagrdili, te nam je ovi drugi val virusa ovakav kakav je (najgrđi smo u Evropi, a bili smo najuspješniji kod prvog vala na prostoru vaskolike bivše SFRJ). I iz Albanije su nas nsgrdilijednomašice ka' i iz Srbije. Pa mi samo otvarajmo granice!!!

GRAĐANSKI

*... nagrdili jednomašice (u isti mah ili istodobno) ...''