12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Jesu li i ovi izbori istorijski

Autor: Antena M

  • viber

Milena

Veliko postovanje za velikog covjeka,primjer ste svima kakav treba da bude covjek koji beskkompromisno voli svoju zemlju,razoblicili ste sve kalkulante sa politicke i drustvene scene Crne Gore injihove necasne radnje.

Djuro Vučinić

@Milena ,što je bolje,što su razobličeni. Nemaju se od koga zastiđet. Zaboravili ste CANU, đe je ovđe u svemu nacionalna akademija. U Srbiji da ne bude iznenađenja SANU je proizvođač svega što gledamo po CG,ali iz "drugog plana". Srećni Bećković sam to kazuje..

Owel

Pošto je očigledno da naša diplomatija nije uradila posao kako treba, jer se Brisel i dalje "pravi lud", predlažem tim našim predstavnicima da prevedu ovaj tekst na jezike Evropske Unije i distriburaju ga đe treba, u stotine primjeraka, dok je vrijeme.

Jocko

Ne bih se slozio samo u jednom- tesko da je ovako sveobuhvatan napad na Crnu Goru kreiran u Beogradu, vise lici na Moskvu koja se ukriva (a to I jeste odlika spec.rata da niko ne posumnja u onog ko je glavni, zar ne?).I DPS nema namjeru da napravi rezove koje spominjes.

europeac

@Jocko Samo još koji dan, dan D-e je iza 30.08. Budimo svjesni situacije i svi zađimo na izbore. Zamisli da se zakuha, a to je SPC tj. Đedu i Beogradu glavni cilj, okrivili bi državu za sve i odgodili izbore proizvodeći anarhiju. Budimo strpljivi, i neka nam je vječna Crna Gora

Misso

@europeac Dobro im je Predsjednik reko:"Oni bi u TOROVE..." i nijesu za drugo... Nass Predsjednik je II Njegos...Zivio i Vladao 100 godina!

Miloš

Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je sunca i dok je Grahovca!

mr

Da je ova vlast spremna da napravi rezove, i okrene se isključivo CG, svjedočimo i ovih dana... Samo 250.000 € uplatili su firmi iz komšiluka da nam organizuje svirke, kojih, gle čuda, u vrijeme corone i nema. Za podsjećanje, toj firmi je bliska i istorija, pogotovo period Balšića i Crnojevića... Što bi rekao Vučić: Para ima za bacanja, samo ne pitajte otkud ! Pošto su oni fer prema nama, zašto ne udijeliti! I tako redom....

CG1

Svaka Vam je na mjestu. Takvi ljuđi treba da su na mjestima od vitalnog značaja za Državu. Pozdrav za gospodina Popovića.

Mario

Boem ! Gospodin ! Gromada novinarstva, posljednji pravi Crnogorski patriota, koji nema rezervnu državu !

Baba

G-dine Popoviću, ovo misle i govore građani kojima je dosta iskompleksiranih fašističkih figura koji mrze sve što nosi ime Crne Gore.Naravno da su istorijski. Dobromisleći građani treba da znaju: ovo nijesu litije, SPC je klerofašistička lopovska banda u svoje i ime svojih šefova.DA JE VJEČNA !!

komita007

Odavno gospodin Popovic pokušava da skrene pažnju na ovaj velikosrpski šovinizam,a vlast nikako da reaguje. nadam se da shvataju što su popustljiviji ovi izrodi su sve bezobrazniji. Vrijeme je odlučno za sva vremena riješiti sa ovim zlom,po bilo koju cijenu.

Miloš

Čitanje tekstova ovog velikog čovjeka obogaćuje um i uliva nadu u bolje sjutra, nakon 30.8.