16 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

19° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Otvoreno pismo Balši Brkoviću

Autor: Antena M

  • viber

Dejan V.

Gospodine Pecanin potpuno.vas razumije i saosjeca sa svim iskrenim prijateljima koji Crnu Goru vide i dozivljavaju je na pravi ljudski nacin... Na nesrecu CG i njenog ponosnog trajanja uvijek je kao i danas u njenim skutima bilo velikog nesoja i nista ljudi. Odgovori ako ti basta veliki balsa!

Komsija

Postovani Senade,slazem se s vama sto se Balse tice ali da nije Dakinih i Vucicevih a i Ristovih priloga za Vesti ne bi ih ni zvali dzu boks novinari.Zao mi je sto ne spomenuste Milku Tadic koja je glavni kolovodja ovih operacija jer toliku su mrznju razvili prema Milu da im ni Ristova dzamahirija..

tamara nikcevic

Ima pravo Dino Mustafic: “Kao Kamijevo "Pismo njemačkom prijatelju", sa razlikom što primalac pisma nije imaginaran.” Sjajan Senad!

Milan

Fantastična reakcija gosp. Pecanina. Samo ne znam da li ce ove riječi moći proći kroz Balsin džep i dozvati ga pameti...?

Đoko Orlandić

Pećanin je "hiruški secirao" ulogu mafijaša iz Vijesti. Međutim, suviše je bio blag u ocjenama. Sve to što je napisao treba tri puta dići na kub da bi se realno sagledala uloga te mafijaško klerofašističke(petokolonaške) oglasne table.

!!!

Pa materijalno gore,moralno duboko,duboko dolje...To je ukratko opis Balsin i njegove partije.Hebe se njima i za krv i za rat,vazno je to unovciti i po svaku cijenu Mila srusiti.Nego,ima nas mnogo vise,da i pored svih mana,znamo da je ovo zadnji trzaj cetnistva i da se moraju pobijediti.Bolest,teska

Sova

@!!! Volio bih da si u pravu, da je ovo zadnji trzaj cetnistva. Oni to imaju u genima. Nikad dosta teritorije. Rusi i Srbi bi bili u agoniji da osvoje planetu zemlju. Kako dalje da se šire? Zaista istorija to govori. Smisao njihovog postojanja je osvajanje. Kad prestane, i oni su gotovi.

Ana

Hvala gospodine Pećanin. Mnogo je tužno i boli jer je sve gola istina. Zar je ovako moralo biti 2020.

Tanja Plamenac

Hvala za odmor mozdaih vijuga od ovog galopirajuceg uzasa svega i svacega i sto ste ovaj tekst uradili preciznoscu skalpela u ruci visokomoralnog i iskusnog hirurga. Cuje l se to jerk Ivanovovog zvona?

Jelena

Svaka čast, Pecaninu! Brković je plaćeni, odmetnik, koji vjeruje upravo samo, zlocudnim srboljubcima , i postao njihova tranja od pera za rad sake para. Ne za divljenje nego gadjenje na ovakve i slične njemu izdajnike.

Andjela

Hvala Vam za svaku napisanu rijec gospodine Pecanin! Zaslijepljenost i mrznja prema Djukanovicu je veca nego ljubav prema domovini!

Slobodan

Hvala Vam na poštenom obraćanju velikom intelektualcu-od dobroga Oca Balši koji sve manje doprinosi a sve više šteti Crnoj Gori.Balša trbe je puno cijenio pok.Mirko Kovač.Sreća što nije među živima da vidi kako se danas ponašaš(isto se odnosi i na Ćana Koprivicu). Zahvaljujem Mr.sc S.Brajović

misso

Svaka cast za svaku napisanu rijec.Oni koji cute treba da se stide.Ovo je vrijeme kad treba pokazati ljubav i prema otadzbini JEDINOJ SVETINJI -CRNOJ GORI. Odbranicemo je mudroscu i olovkom.

Onaj drugi

Hvala, ljudino! Hvala, mudri čovječe! Nikad više 1918!