18 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Crno na bijelo: Policija da hitno reaguje ili će snositi odgovornost

Autor: Antena M

  • viber

leeeed

Hahaha niste ni vlast a prijetite. Bolje pazite leđa od vaših koalicionih partnera, jer vam je omča već spremna. Što kažu neće šipto i njemačka smećarka nama vodit crkvu. Brzo ćetr sami tražit zaštitu od te policije.

Rhaegal

Ti si odgovoran Dritane, ti si ih indirektno kamenovao. Prihvati odgovornost i našu novu realnost.

Ljiljana

Da je policija reagovala tako kako vi zamisljate, vas ne bi danas bilo tu dje ste. Kamo lijepe srece da je i Milo, ko sto je vas mentor Vucic, rastjerao litijase i rusitelje zemlje. To mu je najveca greska. I to se sada lijepo vidi.

Jelena

DRITANE Srbine! Dobro ti stoje opanci i sajkaca. Srami se!

HN

Ti reče, neki dan, da ne treba tebe da pitaju za incidente, te da nijesu tvoji partijaši učestvovali (korektno nema što), a sad tražiš da neko, ko isto tako, nije učestvovao i podmetao nerede bude odgovoran! Zamisli se ti malo moj Dritane, na što bi ovo moglo izić, vakat ti je!

Jelena

Počeo si da prijetis pored , svog vandalizma koji ne osudjujes.Mrzis sve što je Crnogorsko, Muslimansko, Albansko, Hrvatsko. Šajkače je za tebe, čelnik Draza, nego tvoj narod ,sram te bilo izdajico.

ostros

Policija će snociti odgovornost za postupke gomile koju je zapalila retorika političara četnikoida??? Ha, ha....

Podgorica

Sada prozivaš Policiju , a ti ulaziš u koaliciju sa onima kojima je ovo politika. Imam osjecaj da znate i po imenu i orezimenu ko stoji iza ovog.

Vn

@Podgorica A kad policija djeluje, tada se kuka da je neprofesionalna.Ne vidim da su se Tea i Daliborka oglasile da osude ova divlhanja.

Svot

Potpisuje neprirodnu koaliciju sa agresorima, a trazi da se njihove pristalice primire malo dok ne budu na vlasti. Ovo je jezivo! Ne mozes ti promijeniti njihove zelje i namjere, mozes im samo biti orudj. Mjesevima pale zastavu, sire tudje, vrijedjaju sve druge koji nijesu srbi svetosavci i cetnici.

gagmik

vi iz crno bijele koalicije zakuvali ste politicku nestabilnost drzave i stavili zivote svih gradjana CG pod velikim znakom pitanja ?. mislio sam da imate toliko pameti da navete igrati u cetnicko kolo ali vi zaigraste i poceste krvavi pir klerofasista-popova-cetnika i ostalih krvnika koji mrze sve sto je crnogorsko i multinacionalno. znajte da svaka batina ima 2 kraja a vi cete biti jedini krivac za taj pir i ako vam to nepripada iscijedice vas i sutnut van iz vlade.

Đoko Orlandić

Sramno ponašanje Abazovića. On je glavni krivac za fašistički pir. Sad mu je policija kriva. Uskoro će i on zvati policiju da ga brani od tih zločinaca. Neće proći ni mjesec dana. Al' će biti kasno za njega.

Nadja

U Pljevljima se nisu u ova dva dana doselili novi ljudi koji se vole ili ne vole, pa se desavaju ove stvsri. Zna se ko je kreator scena i kome odgovaraju a na ciju adresu se upucuju. Ovo nece proc bas kako se scenarista zamislio, za ovo mora neko debelo da odgovara. Abazovicu sa srecom.

Ters

Još bih i povjerovao, da mi kolegica iz Pljevalja nije rekla da su 92-ge za dlaku izbjegli klanje. I da je jako četnički pokret u i oko Pljevalja. Oni samo čekaju da se dočepaju vlasti, pa ćeš i ti završiti niz vodu Dritane, ne budi lud

Labud Dabanović

Đukanović je od obnove stekao moć da može i 100 x bit gori jer bez njega Crnogorci opet bi ostali bez države.E Abazoviču Tebe nije dopala moć da od države Crne Gore činiš to što javno želiš i zbortš.Do Tebe je Abazoviću oće li te crnogorski narod i država pamtit kao prijatelja ili zlotvora?