6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Novi početak ili početak kraja?

Autor: Antena M

  • viber

Naroz

Temeljna analiza, pretpostavke vrlo lucidne i realne.

Ksenija Nikšić

E neće moći,jer onda će im biti haos po ulicama NE DAMO DRŽAVU POPOVIMA STRANE DRŽAVE,RATNIM PROFITERIMA,ČETNICIMA I HULIGANIMA

VJEČNA CG

URA sa nerealnim potezima može da dovede do veoma opasne situacije u CG. Neka se dobro zamisle što ih čeka u tom slučaju i njih a i sve nas..

kakogod

Istroija je pokazala da su te deomkratsko građanske demagogije u Crnoj Gori neostvarive, samo avanture neodgovornih pojedinaca. Mi jedino funkcionišemo pod kultom vođe i snage aprata, uz suzbijenu korupciju i kriminal. Ostalo će uvijek oduvati vrijeme. Demokratija niđe u svijetu nije antidržavna.

HNovi

Odlicna analiza ali samo pod predpostavkom da je URA crnogorska partija. Oni su potpuno na fonu Srbije koja je takodje u pregovorima za EU a sto se tice Kosova , uskoro nece biti potrebe da se o tome razmislja, a i Vucic je izjavio da nije lose biti clan kluba NATO. Rakocevic i Perovic sire imperiju

Andjela

Ovo je igra prestola URA nije dorsala da se uhvati u kostar sa Ristom koji je rodjen prije lisice! Dritane, Rakcevicu, Perovicu ne igrajte se vatrom! Vasa mrznja prema Djukanovicu je visa od ljubavi prema Crnoj Gori! Vrijeme jeste za promjene ali ne gubljenje drzave! Rakcevicu velji Crnogorce!