23 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dritan Abazović vraća Mila Đukanovića na vlast u Crnoj Gori

Izvor: vecernji.hr

Autor: Antena M

  • viber

Budo

Ovo ce se pokazati kao dobar rezon ako stvarno bude gore. Ali mislim da ce bit malo bolje. Vise pravde, podrska medija, Crkve i ostace ovi na vlasti. Pocerati Dritana.

pera zdera

Problem je sto se Dritan tu ništa ne pita. To su sve izgleda gazde (poznate već svima) dogovorile i sad se samo sprovodi. Možda bi se gazde i predomislile, ali ako je dogovor uključivao i “braću Ruše” to im predomisljanje bas i ne bi bilo najzdravije. Odnosno, Novacok bi ih stigao kad tad, u slučaju da se ne drže dogovora :-).

europeac

Ristiću, svaka čast na komentaru, ali i kako si ih dobro krstio. Prava su KUPUS KOALICIJA. Ma savršeno im odgovara. Neka nam je vječna Crna Gora

Astro

Član sam i glasač DPSa, bio sam na patriotskom skupu ne zbog gore navedenog već što volim Crnu Goru. Ova i sve analiza ivoga tipa ...śedite i čekajte da se posvađaju.....ne pije vodu. Mi sa ove druge strane treba dibro da se razmislimo u počnemo da djelujemo, a ne da čekamo EU ili SAD umjesto nas.

Ljiljana

@Astro Potpuno tacno. Osim toga, valja ostati na nogama kada krenu prebjezi kojima je zapravo jedino vazno da budu uz vlast. A uz sve to dolazi zima, vrlika je kriza, ovi novi ce za sve kriviti prethodne. I to ce dodatno uticati na javnost. Dobro se treba organizovati i dobro svski korak osmisliti.

Ksenija Nikšić

@Ljiljana E odlično svi ćemo biti na nogama da budno pratimo preletače. E hoću kako neću. Neka svi vise pušte ovaj narod na miru da živi .DPS,DF i naravno Amfilohije neka idu više u penziju. Crnogorcima treba nova prava partija da nas sve okupi !!!

Mister No

@Ksenija Nikšić Malo ste pobrkali lončiće. Jedna partija koja je sve okupljala je daleka prošlost i daleko joj kuća. Nemamo svi isto mišljenje no stavove tako da nam ne treba ni jedna partija koja nas okuplja.

Ksenija Nikšić

@Mister No Svetosavac mislila sam na procrnogorsku partiju koja će okupiti sve ljude koji misle dobro ovoj državi...pa ne znam baš ko je ođe pobrkao lončiće,isprani mozgovi,nama ne trebaju stavovi nego čvrste odluke i riječi iza kojih treba da se iskreno stoji......

Zver

Dobro zboriš Ljiljana. Ali kad bi svojo priči dodala da se sa ovima nemože dalje od praga kućnog to bi potpuno potvrdilo tvoju priču. Ovo je koalicija koja nema perspektive ni do nove godine. Oni su nesposobni ni kadrovski ni politički da vode ovu zemlju. Oni su kida je obraza Crne Gore

Veljo

Bojim se da ce ovi kupus politicari odmah udariti na Predsednikovu porodicu sa namestenim tuzbama za kriminal i da ce tako pokusat da ga slome. Mi to ne smijemo dozvolit ni po cjenu zivota.

Naroz

Mislim da je adekvatniji naziv gibanica koalicija, ovzirom da su im politički oci svojevremeno bili poznati kao makarondžije i gibaničari. Ali pošto su makarine ipak dio evropske gastronomske tradicije, ipak je gibanica nešto što istorijski i karakterno, preciznije odredjuje njihov put.

Deni

Sto vise vremena prolazi sve manje vjerujem u trojnu koaliciju. DF ce se sigurno posvadjati medjusobno.

Skrijelj

nije mi jasno zasto abazovic podrzava srpsku steanko a zna da srbi vecito izazivaju nemire u CG i u daljem regionu Milo je jedini koi je zeleo mir i dobro za sve gradjane CG ako se ne vrati Milo nece biti mira od idola Seseljovih velikosrpska Ideologien ce se nastavit stvaranje velike srbije