20 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Od žrtava agresije, do saveznika – Krivokapićev NATO obrt u par neđelja

Autor: Antena M

  • viber

Ljigavo

Sve za vlast, Dakin drugar! Bitno je da medjunarodna zajednica nece uljeze na vlasti i da im ovi pokusaji nece uspjetu. Taj sporazum je bio Dritanov pokusaj da pogura DF pred medjunarodnom zajednicom koja je odavno upoznata sa njihovim djelovanjem. I sad bi on da ih provuce kao prozapadnjake.

taša

Okreće se kao suncokret kako vjetar duva

Miqo

To su ”ljudi” koji bi sve i svashta prihvatili Samo da dodju na vlast. Nebitno shta i kada su tvrdili zastupali itd. Djukanovic uz sve ”nedostatke ” je karakter, lichnost, politichar, drzavnik, kojeg nikad nece moci dostici à kamo li prestici ova sitna boranija koja predendira da se bavi politikom.

GRAĐANSKI

Svi su izgledi da su svi istizi: i Z. Krivokapić i D. Abazović i Miško Perović (mnim na ono njegovo što je glede izdaje reka' Slavku Peroviću), ...

HNovi

Ovaj covjek je totalni diletant, dugo smo se sprdali sa Srpskim politicarima izgleda da je dosli vrijeme da se svijet s nama sprda. Post izborno vece je dokaz citiram ga: “donecemo zakon o LUMINACIJI” ?! “ nije normalno da covjek radi 3 posla i da ne moze ni isnovne FIZIOLOSKE potrebe da zadovolji”

Fahro

Sve je receno. Ali i dobra slika i prilika ovih mrzaca CG da su opet, po kozna koji put, ostavljeni kao umivacina iza vrata. A zbog cega? Pa zbog vlasti i moci. Pitajte Amfija, on to najbolje zna.

Naroz

Mislim da je ovo opasan čovjek i da smo ga previše podcijenili... Sve su prilike da je u pitanju, kako je to juče definisao Bešlin “političko kuvanje žabe”, bez naglih poteza raditi na ostvarivanju agende “srpskog sveta”. Ovo je prvi korak, drugi je popis st.postepeno doći će oni i na to “NATO agres

jovo J.

Sto posto ste u pavu gospodine. Kuvanje zabe je vec pocelo. Zar je moguce ostvariti velikosrpski projekt bez podrske NATO-a i Amerike? Normalno da se pripajenje CG Srbiji moze izvesti samo iznutra. Sva ova ujdurma je dio globalnog plana koji odavno traje.

Johnny

Sve sto cetnici potpisu je sarena laza da se Vlasi ne dosjete. Rusija je potpisala Ukrajini da ce joj garantovat bezbjednost i teritorijalnu cjelostnost, pa kad se odrekla atomskog oruzja u korist Rusije, pocela je cerecit uz pomoc ”ruskog svijeta”

Goran08

Ako je neko pomislio da će gazde Crne Gore preko Atlantika dozvoliti da se promeni drzavna politika, prevario se. Akteri se mogu menjati ali samo akteri. Isto kao i u Srbiji. Veliki su to razbojnici na zapadu da bi tek tako dozvolili da im se Montenegro izmigolji ispod šape.

Monica Bellucci

@Goran08 "Nije velji rat za male narode. Mali su gubitnici i kad su na strani pobjednika."-Krsto Popović