16 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Nekoliko opservacija o izborima u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • viber

BMX

Naši zapadni "saveznici" a najviše Francuska su nas opet žrtvovali na oltaru velike Srbije računajući da će tim činom smiriti i utoliti njenu visevjekovnu krvozednu pretenziju i zamjenu za gubitak Kosova a sve radi mira na Balkanu. To isto je mislio i Čemberlen sa Adolfom pa je ovaj krenuo dalje...

kmkm

@BMX I šta mi treba da sjedimo i čekamo?

BMX

@kmkm ... Možda da se polako pakujemo i palimo iz budućeg Irana i teokratije usred Evrope. Dok još ima vremena...

Naroz

Treba izvršiti taktičko povlačenje u Glavni grad, biće teško, ali ako za dvije godine uspijemo da ga odbranimo, onda ćemo ih lako počistiti u kontraofanzivi, kao 1945.

ivandan

@Naroz U glavnom gradu je najveća baza i antena velikosrpskog nacionalizma, te ideje i misli (To su Srpski Hram i Srpska Kuća). Samim onesposobljavanjem tih baza i držanjem PG i CT i udarima po zmijama malo će ih oslabit. Kad politika u parlamentu ne daje rez. zna se koji je drugi alat odbrane.

4 C

SAD, EU i NATO su nas prodali zarad Kosova. Tačka. To će im se žestoko obiti od glavu i biće kasno kad uvide koliku su grešku napravili jer su time široko otskrinuli vrata Rusiji i na svoj prag. Žalosno i tužno kakve mi "saveznike" imamo !

iman

@4 C Pa što ako su nas prodali? Ne znači da nećemo odbranit i zaslužit državu, ako smo je odbranili olovkom 2006. sada ne moramo.

Ljiljana

Sumorna i jeziva slika, strasne istine. Kada se ovi sto su okrenuli ledja Crnoj Gori i glasali ove izdajnike, jednog dana osvijeste - a bice to brzo, zapocece javni lament nad sudbinom drzave. Rade to i tzv. 'beli listici' u Srbiji. Ma dzaba im.

Jocko

Zbog svega ovog ja kažem da smo izdani. Meni ovdje nijesu čista posla.

ifank

@Jocko Pa svenje počelo od kad su sjeli Tramp i Putin na onaj razgovor nasamo. Sve će se promijeniti nakon 3. novembra. Treba biti spreman na odbranu. Tu ambasade ne mogu ništa.

HNovi

NVO i civilni sektor je totalno diskreditovan! Potrebne su nam nove snage! Potrebni su nam mediji sa nacionalnom frekvencijom da budu pravi opozicioni i nezavisni !! Zadnja je ura da se pokrenemo. Nasa borba za ocuvanje indetiteta je samo na nama i nasoj spremnosti da protestima drzimo paznju svjeta

dejo

Nadam se da će nova opozicija imati isti tretman kao i stara što je imala u zadnjih 30 godina. Da će mediji biti demokratski ka i do sada!

Duki

Ziva istina od rijeci do rijeci, ovo se dalo naslutiti , ne mogu da vjerujem da od raznih crnogorskih udruzenja, Crnogorski pokret, Crnogorski zbor,Matice Crnogorske niko toliko vremena ne pokrece inicijativu za formiranje neke prave Crnogorske multietnicke i euroatlanske partije.

Deni

Meni cjelokupna situacija izgleda drugacije. Zapad je hteo da se oslobodi Djukanovica i iskoristio je situaciju sa crkvom. Nova vlada je dobila ultimatum - ako ne nastave Djukanovicev prozapadni plan nece imati podrsku. Ugovor koji su potpisali su kazu napravili Nijemci. Najveci dobitnik je Zapad.

VILA CRNOGORSKA

@Deni Bravo za komentar, ja ne znam šta je ovim ljudima kao da ih je progutala crna rupa,komentari su puni nekakvog straha. Kakva Velika Srbija,posrbljavanje,mijenjanje kursa i ostalo . Dosta ljudi što je glasalo protiv DPS-a će 100% stati u odbranu Crne Gore i našeg identiteta ako do toga dođe....