23 °

max 28 ° / min 20 °

Utorak

22.09.

28° / 20°

Srijeda

23.09.

22° / 19°

Četvrtak

24.09.

25° / 18°

Petak

25.09.

22° / 20°

Subota

26.09.

22° / 18°

Nedjelja

27.09.

19° / 16°

Ponedjeljak

28.09.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

U nikšićkoj bolnici popunjeni kapaciteti; Milatović: Obaviješteni smo da nema više mjesta ni u Brezoviku!

Izvor: portal rtcg

Autor: Jelena Ćetković


suki

Kako smo posli i kako se poštuju mjere ni na Čepurke neće imat mjesta žalosno

@@@@

A sta misle cuvenih 40 Niksickih doktora.Mozda da se pojaca doza tamjana a i pojci kao da nisu rucali.Jace pojanje najjace.Evo Caro Pavlicic sad trenutno na TV Vijestikritikuje NKT a preporucivao je i podrzavao litije,

Ljiljana

E sad im valjaju doktori i svi cije mjere nijesu postovali, nego su uprkos njima litijali i djavola sa Ristom trazili, a zemlju rodjenu tudjim zastavama ponizavali. Zovite sad Joanikija da vas lijeci. A moze i Krivokapic da sasluzuje, uz Dritka i Becka.

Brano

Objavite ponovo imena LITIJASA ljekara iz Niksica i onih koji su ih podrzali, da oboljeli znaju kome da zahvale i od koga da potraze pimoc!!!!

Ksenija Nikšić

@Brano Pa evo gospođa doktorica Milatović ... litijaši na aparatima sprdali su se a sad se Ristovo stado bori sa nevidljivim neprijateljem. Ovo pišem jer znam,90% zaraženih su upravo litijaši koji su slavili i preslavili pobijedu jer je režim pao...pjevali su "počelo je" "milogorci spremte se" itd.

Volim te zeleno

@Ksenija Nikšić . Tako je Ksenija, a dr Milatović je jedna od potpisnika peticije podrške litijašima.

ero

Stado vjeruje(vjerovati=neznati)ovom crnilu nepismenom što glupo stado izmanipulisa a ono ga uopšte ne zanima samo za zlatne kupole i da imaju strah stalno kad zazvone „pazi mi te posmatramo“. Najviše manipulacije prevare od kad ljudi postoje. UKLJUČITE ZDRAV RAZUM UZMITE ODGOVORNOST ZA SEBE.

Miloš

Mole se inficirani građani NK da se za pomoć obrate "doktorima litijašima". Kad se kod njih popune kapaciteti, neka pođu kod popa Joanikija! A kad se i kod njega popune kapaciteti, mogu se obratiti i Ristu!

ero

Uzdaj se use i svoje KLJUSE. Kad su religiozni poglavice nekom pomogli,NIKAD samo mu daju NADU(iza nade je samo strah), zasto oni I sveci ne izleče ljude?

Kovid? Sta je to ?

Mnogima ne treba nista osim srpstva ili kako Hipokratovo (ali i Ristovo) stado rece: "Mi smo uz svoj narod i svoju crkvu".