23 °

max 28 ° / min 20 °

Utorak

22.09.

28° / 20°

Srijeda

23.09.

22° / 19°

Četvrtak

24.09.

25° / 18°

Petak

25.09.

22° / 20°

Subota

26.09.

22° / 18°

Nedjelja

27.09.

19° / 16°

Ponedjeljak

28.09.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Joanikije: Pravnici SPC da predlože nacrt novog Zakona o slobodi vjeroispovijesti

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M


Vesna Kiss

Ovo je VIC dana! Nacrt da urade pravnici SPC!!!

europeac

@Vesna Kiss "Pa oni se ne miješaju u državne poslove HM....." BOG IM PAMET POPIO. Definitivno su zagrdili, valjda ih je ponjelo, pa više ništa ni ne pokušavaju prikriti. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA

Đoko Orlandić

Ja uporno pišem da ovaj nije normalan. Takvog pisanja nema ni u najekstremnijeim šerijatskim državama. Po Joanikuiju ispade da dio Krivičnog zakona o opojnim drogama treba da pišu šefovi narko kartela.

cv

kako su osilili. strucnjaci i za ovaj i za onaj svijet.

europeac

@cv Pa to su ti popovi iz SPC, daš im prst, a oni uzmu cijelu ruku i ne zaborave ti MOZAK. Neka im Amfilohije, Rista, Đed, Sotona, konačno dođe i glave. NEKA JE NAMA VJEČNA CRNA GORA

stega

sastaviga ti pope raspušti te pravnike lakše ti je a i jeftinije....aooook!!!

Ljiljana

Ti pope zadji po kucama po NK i vidi kako su ti litijasi iz noci izasli? Pola grada je sa upalom pluca. A onda dozovi one tvoje doktore potpisnike da vidite sta cete. Sram vas bilo. I to sto porucujes govori o tome koliko ti je stalo samo do nivca i privilegija.

Miloš

I ja se nadam da će, uskoro, SPC u CG dobiti ono što zaslužuje - prezir većinske građanske CG (sa pravoslavnim Crnogorcima na čelu) već odavno ima! Sad je sve na Bogu koji treba da ih kazni zbog nepravoslavnog (svetosavskog) dugogodišnjeg izazivanja zla gdje god se pojave! Građanska CG će pobijediti

Vucedolac, Krstas

Crkva moze sve pored Udarne trojke. Uskoro ce zabraniti zenama da koriste bikini na plazama. Sve te popove koji nemaju drzavljanstvo Crne Gore protjerati. Ovaj Joanikije je malo bio u pritvoru. Narode Crne Gore uzelicete se vi vlasti DPS.

Naroz

U žestokoj konkurenciji po beskrupuloznosti, antipatičnosti, cinizmu, pop sa naše lijeve strane u foto-finišu pobjedjuje popa sa naše desne strane.

pavle

vidi Lipovac da se malo izmijeni i krivicni zakon o stavljanju u promet opojnih drogah, jer po ovome sadašnjem ovo tvoje stado popada!!!!

Deni

Odje se Zapad sada pita, dobicete isti Zakon samo drugacije formulisan. Samo cekaj.

Ksenija Nikšić

Progovorilo čudovište iz banjskog Loh Nesa.....nevidljivi neprijatelj vam napada i guta pastvu,ko će vam u "svetinje ići"...????