8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Šta bi sa ekspertskom Vladom, kreči li Abazović krajnje desničarske koalicione partnere

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Sinošnji nastup Abazovića ogolio je njegovu ideologiju. Ponašao se prema medijima gore nego najgori fašista. On je ipak mentalno i u duši kompletni slatkorječivi diktator. PS Niko od bliskih saradnika zločinca Miloševića nije se nikada osiono i nasilnički ponašao kao on sinoć.

Tako je

@Đoko Orlandić Tako je ! Ono je, prije svega, bilo nevaspitano i dripacki.

Ljiljana

@Đoko Orlandić U pravu ste potpuno. Ali njihovi idoli i mentori su sadasnja klika na vlasti u Srbiji. Sinosnje ponasanje je bukvalno prepisano. Cekamo dan kada ce u Srbiji poceti da tuku novinare u studiju i na konferencijama, da bi ovi ovdje i to prepisali.

Hunter6

@Đoko Orlandić Kako kaze ona stara izreka: "Daj covjeku malo moci ili novca pa ces jasno vidjeti s kim imas posla." Crbski Cetnik, kako ga vabe njegova braca cetnici, je sve jasno objasnio.

mr

Ako je neko imao do sada bilo kakvu dilemu oko D. A., mislim da mu je sada sve jasno... Čovjek se apsolutno ne pita sa sobom, postao je najobičnija moneta za potkusurivanje, sa više nego sramnim pokušajima da opravda sebe i svoje ponašanje... Ali sve do jedne URE. Biće počišćen, vrlo brzo, od ovih koje je instalirao!

KK3

Srecko Crnogorac najavljuje gasenje i progon "nepozeljnih" medija i novinara a Medojevic zabranu partije koja je pojedinacno osvojila najveci broj mandata na izborima ?! Vec krece fasizacija i klerikalizacija drzave sa dominacijom samo jednog naroda i samo jedne religije ?!

Andjela

Sve jasno, on Albanac ima rezervnu drzavu, sto ga briga sto ce posrbavljanje Crne Gor poceti njehovom igrom prestola!

Naroz

Danas je očigledno Dritan “najskuplja srpska reč.” :) Šta reći, čovjek odradjuje posao za svoje gazde. Ne izgleda toliko naivno da nije svjestan svojih postupaka, dakle ostaje ono drugo.

Osmogrk

Crnogorci, srećna nam Nova 1933. godina

Predis

Dritko zna sta odradjuje a znamo i za koga,,. Ono sto je bitno da ce nam ostaviti 1918 sada i da ce njih par poslodavci i igraci nestati brzo odavde

Titovo Uzice

Ne treba Milo nista da radi,da bi srusio ovu bratiju.Oni ce se sami srusiti i pasti ko zrele kruske.Ma nije mi za njih,vec mi je do ovog Drtana.Sada je ko medijska zvezda,a onda ce ga svi zaboraviti,bice mu mnogo krivo.Postace depresivan,uzimace neke supstance,tekucine itd.Zato Drtane uzivaj dok ima

Buto

Slušajući dritana sinoć pomislih da je medojević isti vokabular svako mu je mafija svako mu je lopov DJUKANOVIĆ je kriv za srebrenicu a u koaliciju je sa onom politikom kojima su zločinci heroji .

Lazo

dritan je kazao za veličanstveni patriotski skut da su to lelekači,ali se nikad nije oglasio o tkz litijama (karneval)koji su lelekali osam mjeseci po crnogorskim gradovima sa svim turistima iz okoline i buljukom popova....

Lepicane

Dritan je CRNOGORSKI(albanski)rahman morina ili sejdo bajramović ili rizo sapundzija!!!!

Monica Bellucci

@Lepicane Polako te ljudi moji! Nije ni on tolika fool da ostane u istoriju kao prvi Albanac- (po)četnik.