16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Popa Gojka za mandatara

Autor: Antena M

  • viber

Miloš

Čitam ovaj divni, tekst koji piše o ne divnim događajima i glavnim likovima. Čitam i pucam od muke. Na pragu ulaska u EU, Dritan i njegovi, ''zaboli'' su nož u leđa građanskoj (ne DPS) Crnoj Gori! Taman da pomislim da su ova 3 Dritanova mandata, ona 3 lika koji su se upisali kod Gojka na 1. godinu!!

Bravo

Aco sve si rekao. A profesor iz računa, mislim da se preračunao! Ajatolahu na dušu!

mr

Jako dobar prijedlog. Đaka nema. To troje će on lako pospremit, i rektor, svo vrijeme ovog sveta, može posvetiti radu Vlade! E sad, kad prije svake śednice bude kadio, da li će D.A. biti zahvaćen, a biće ga teško izbjeć, ne mogu vam precizno reć... Uostalom, gledajte i viđećete!

Ctrl

Antifasizam ili fasizam.Nema izmedju nego ili jedno ili drugo.A kada pocnu krecenja i izjednacavanja,ona obicno idu na stetu Antifasizma,jer ono sto je potrebno kreciti jeste fasizam.I drustvo tako od prvoga ide ka drugome.I u fasizmu nema nikakvog pomirenja sa drugacijim,vec istrebljenja.

NonTurbare_CirculosMeos

Pope Gojko, nit si voda, nit si vino, a moj si najmanje, a pravoslavac sam...i nikad nece biti nijedan ot te tvoje fele

Valter

"Rektor".... Nepostojece srednje skole. Pa tragedija

Buto

Grad svete bogorodice BIOGRAD i ostali šumadinci su išli 500 godina u STAMBOL da celivaju ruke SULTANU.pope jesteli li zaboravili ono šumadinsko kolo ograle se dloje itd.....

Ratko

Gospodine Radoviću! Pravite malu grešku u poravnjanju ajatolaha Irsnskog i ajatolaha Radovića. Ovaj prvi(Iranski) je za zericu bolji od Radovića.Iranski brani svoju državu od spoljnjeg i unutrašnjeg neprijatelja.Ne spajaje ni sa jednom drugom državom.Crkva mu je jedinstvena i nikog nije okupirao.

Blazo znaš ti dobro koji

Aco bolje da vrcas meda a ne ove suze dukljanske. I najgori med može pokrt ovaj jad i cinizam tvoje duše, a ovaj fejk thebooksofknjige humor nikako