22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

22° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MVP: Miješanje Srbije u unutrašnja pitanja Crne Gore aksiom

Autor: Antena M

  • viber

Montenegro

A što ne dadoste više ovakvih izjava dok ste bili aktuelna vlast sve ove godine. Sad odjednom pričate ono što je trebalo mnogo ranije da govorite pa ne bismo ušli sad u ovu tamu sa četničkom ideologijom. Tek će se sad miješati - i to biti zvanično pozvani da učestvuju.

Ljiljana

Gdje ste do sada bili g-dine Darmanovicu? Koliko ste nota uputili Srbiji i medjunarodnoj zajednici zbog besprizornog i nezapamcenog mijesanja u unutrasnje stvari Crne Gore? Da li ste Vi ili iko pomislili kako je biti istinski Crnogorac u Srbiji, narocito u ovih desetak mjeseci? Gdje ste do sada?

Trece jutro

Ovo vase pisanje mi lici na domaci rad đaka iz trećeg osnovne. Imate obavezu pred građanima Crne Gore da uputite protestnu notu, još ste na radnom mjestu i radite svoj posao! Meke i flanelske izjave, mudrijašenje i filosofiranje ...tome sad nije vakat! No akcija! Bar sad, ako ste živi!?

KK

Nije miješanje “aksiom”. Htjeli su da napišu da je to konstanta. Sad mogu da reaguju koliko hoće. Dje su bili do sada?

BMX

O, super ! Pa mi u stvari imamo Ministarstvo vanjskih poslova ! U stvari, imali smo... Probudili se kad je utakmica završena. I Jos se bude...Blago nama ...

miki

Dali da vas nazovem gospodinom mislim da bih pogrijesio, da ste gospodin koji zastupa svoju ?.. drzavu reagovali bi ste ranije i ostrije sad je svako moljakanje ove vrste zabadava. vjerovatno svojim cutanjem obezbedjujete neko mjesto u prosrpskoj vladi e pa obezbijedili ste ga. Dosad ste dzabe primali platu dok su iz srbijanske vlade pljuvali po vama i nama . zapitajte se jeli ovaj narod C.G. uludo bacio pare na vas-cutologa i aminasa. sramota. kasno je sad za plakanje. NEDAMO TE CRNA GORO.

Miso

Ne ljuti se covece ako izgubis,to je tako pravilo