9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ima još da se igra do Crne Gore u srpskom svetu

Autor: Antena M

  • viber

Dejan

Crna Gora se vraca sebi. Srpska drzava na Jadranskom moru.

Snjeg

@Dejan Zelje i pretenzije su jedno , a stvarnost nesto drugo.Psiihijatri kazu da je lijepo ponekad se prepustiti masti.

Anonimous

@Dejan jadan pokušaj trolovanja. Članak je sve rekao. Biće za tebe još puno sendviča sa carnex salamom. Podrigušom.

Racko

@Dejan . Vase more ali bogami nasa obala.

Ctrl

@Racko Nasa obala i shodno tome i nase more.

Ctrl

@Dejan Ta vasa ,,Crna Gora" koja se vraca sebi je CG koje nema,ili je nece biti.I ta Crna Gora se ne vraca sebi,vec nestaje u drugome.Ali ipak svaki covjek ima pravo na snove i one malo ,,nestasnije",ali Crna Gora ce biti i opstati i mimo svih pokusaja,mastanja i snova protivnih tome. A vi uzivajte.

bajče

E sto cete se tu iskupati i zaprati . Samo mastaj . I ne sanjate koliko ce vam se sve ovo na kraju o glavu obiti . No , rekoste li - dogodine u Prizrenu . Prodje godina . teče i druga . Dje se ? A i ne okupaste se ni u Grčkoj . Znas li ti sta pišeš ...?

europeac

@bajče "prijatelju" Ja sam osoba u trećoj dobi i zamolio bi te da mi pojasniš tvoj komentar. NIŠTA NIJESAM RAZUMIO. Bajče, nijesam zlonamjeran, ali mislim da ima još čitaoca koji nijesu shvatili tvoju poruku. PLEASE. Neka je vječna Crna Gora.

Eagles

@Dejan Dobro rekose BOOKSovci, pola CG je za posmatranje. Koji je to velikoserbski projekat uspio: iz Knina AUT, s Kosaova AUT, u Bosnu- u jasle; E necete ni Ovdje

europeac

@Eagles Svi su im projekti propali, ali ima ih još puno Sve PROJEKTE je smislio njihov vjroučitelj Đed, Anfi, Sotona, Risto. Jedna stvar se ne zna Jeli SOTONIN plan da svi Srbi žive u jednoj tako maloj državi, kao što je Srbija u sadašnjim granicama. Dosta je brzo popunjava, natalitet ima extra RAS

jovo J.

Crna Gora je zemlja apsurda. U Evropi porobljenoj od strane fasista slozno se dize na ustanak. To je bio jedini ustanak u porobljenoj Evropi. Danas je ona jedina u Evropi u kojoj je pobijedio fasizam.

Anonimous

@jovo J. Na žalost nije, srbija, mađarska, a bogami i poljska. Italija je imala takvu vladu kratko, ali je kao i nadam se CG oslobođena političara koji razmišljaju i delaju kratkoročno.

Fasizm

@Anonimous Cg ima najblizi rezim fasizmu

bajce

Pa da ima ti ne bi stigao napisati ni prvo slovo od ove budalaste i do neba pokvarene recenice . I to za jedinu zemlju koja nema svoju nacionalisticku desnicu . Ni jednu nacionalnu partiju . I jedina je takva u Evropi . Kad covjek procita ovakav bijedni komentar , skoro da pozeli da ima takvih partija i ljudi . Pa da se pisac ovih bljuvotina i lično uvjeri da je u pravu. Da se uvjeri i zapamti to za citav život . No , na srecu , toga nema u CG .