15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Muke šegrta Hlapića

Autor: Antena M

  • viber

Buto

Sjećate se ono,druže TITOmi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo,čak su i četnici to pjevali ,pa kadTITO ode što se desi ...pamet u glavu CRNOGORCI ...

SrboKapić ne mijenja kapu

Evropa gleda , Nato pamti .

WesternScum

@SrboKapić ne mijenja kapu EU is dead, many advisers, data scientist from MNE working for EU instiutions, including NGO, are proserbian and under payment from Serbian gov. SOC sponsors, including biggest media outlet TV Vijesti. EU and USA ambasies MNE dont have staff and tools to colect true data.

Tajfun

A hoce li premijer biti, PROFESOR CETNICKOG,moraju ga te tri Ambasade (Evropske),angazovati da nihovim fakultetima predaje o SAVREMENOJ CETNICKOJ IDEOLOGIJI,mislim da ce se oduseviti.

Danile

Zasto kriti javnu tajnu, americka ambasadorka je bila zgranuta sto Đukanovic nije izveo vojsku da brani vlast. A ja bih bio sokiran da ona iz toga izvuce pouku o kvalitetu stafa i pouzdanosti informacija i analiza koje joj serviraju.

greške

@Danile Većina prevodiliaca po državnim institucijama ili onih koji su završili enhleski jezik a imali neki vid saradnje sa US ambasadom ili Amcham, je SPC i prosrpski orijentidano iako imaju debele DPS veze, takvih je i u samom kabinetu Predsjednima i ministara, da ne idemo u širinu. Anb propust.

Astro

Šegrtu Hlapiću bih poručio...PUT DO ZLA POPLOČAN JE DOBRIM NAMJERAMA...ako je išta naučio na fakultetu političkih nauka.

Miha

Postovani Nisam politicar, ali kada odete na zapad i kazete da govorite 5 jezika pogledaju Vas znacajno. A kada kazete koje onda Vas isprave i kazu da je to jedan jezik.. Da li mogu da procitam Vas tekst.?Pustite podele. Dobrih i manje dobrih ima svuda!

Mažuranić

@Miha Pa ti reči da govoriš jedan. Samo, na kokem jeziku bi im to kazao? Ako ne razumiješ tekst, onda ni taj jedan ne zboriš dobro.