10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Anticrnogorska šovinistička farsa

Izvor: autonomija.info

Autor: Antena M

  • viber

Miloš

Bravo za tekst! Desilo se u CG, uz obilatu pomoć iz Srbije i SPC, da su u javnost izgamizali najogavniji likovi 90-ih i onih ranijih godina. Pih!!!

Ljiljana

Čestit tekst. Hvala. '... Sve će se ... završiti, krahom i porazom velikosrpske ideje, a ovaj put ... i konačnim slomom ove maligne zamisli.' - Nadajmo se da ce tako i biti! Da ce u Crnoj Gori ipak razum prevladati namjeravano i namjerno zlo!

Nikola

Briljantan Dinko. Zanimljivo, čitam ovo nakon što sam pročitao najogavniji tekst valjda ikad objavljen u CG, iz pera Zeljka Ivanovica. I jos jednom potvrđujem da i u CG i u regionu postoje dva svijeta, dvije civilizacije. Uz izvinjenje, ali sam nakon citanja Ivanovicevog teksta imao utisak da sam prosao pored poljskog WCa

Anonimous

Nema se ništa za dodati. Jedino ako se može zamoliti za malo više ovakvih tekstova. Risto sauron je već bila moja omiljena tema, ali citat Pašića još nijesam čuo.

Miloš Banićević

Fantazija od teksta! Bravo, gospodine Gruhonjiću!

Vesna kiss

Odlican tekst. Hvala vam na podrsci! Problem je, koliko ljudi procita jedan ovakav tekst. Ovdje mislim na litijase i one van Crne Gore, koji komentarisu.Nepoznavanje stvari vodi u zabludu, a zabluda u pogresne stavove i osjecanja